Zanimljivosti

UVEK VEĆE ZA BROJ, ALI ZAŠTO? Megan Markl ima razlog zbog kog se u javnosti pojavljuje u velikoj obući!

Vojvotkinja od Saseksa je pod budnim okom svetske javnosti, a sada je na red došla i analiza njenih stopala i cipela i sandala.

28.10.2022 11:31

UVEK VEĆE ZA BROJ, ALI ZAŠTO? Megan Markl ima razlog zbog kog se u javnosti pojavljuje u velikoj obući!
Foto: Tanjug/AP, TikTok/cristinanainglaterra

Detalji o Amerikanki Megan Markl, ženi britanskog princa Harija, ne prestaju da intrigiraju javnost, a imajući u vidu dosadašnji trend, nove informacije nastaviće nezaustavljivo da se nižu.

U sklopu kritika koje je internet zajednica osula po Harijevoj supruzi, sada je na red došla i obuća vojvotkinje od Saseksa. Naime, verovali ili ne, mnogi su počeli da se bave analizom snimaka nastalih tokom javnih pojavljivanja Marklove, a na kojima ona gotovo nepogrešivo nosi veći broj sandala ili cipela. 

Naime, iako su njeni stajlinzi besprekorni i atraktivni, pa se tako nekad dešavalo i da je prekršila kodekse kraljevske porodice, ono što je svima misterija jeste zbog čega Meganine noge bukvalno "šetaju" u obući koju nosi. To, naravno, nije ni greška njenog stiliste, niti nemogućnost da ona pogodi svoj broj, već je po sredi, verovali ili ne, svesna odluka vojvotkinje da nosi pogrešnu veličinu cipela.

Poznata stilistkinja Harijet Dejvi je za britanski San istakla da mnoge poznate ličnosti na zvaničnim događajima nose veći broj cipela samo da bi izbegli plikove i žuljeve. Takođe, u većoj obući teže dolazi do oticanja nogu, a veruje se i do pojave čukljeva. 

- Zbog toga oni izbegavaju obuću koja odgovara njihovim stopalima - naglasila je Dejvijeva. 

Trik je u tome što poznate ličnosti znaju kako da nose ovakvu obuću, a to rade tako što prste "zaglave" maramicom ili pamukom i kada osete da treba, mogu vratiti stopala u normalan položaj. Mnogim korisnicima društvenih mreža je ta tema bila interesantna pa su se bacili na diskusiju i analizu.

- Kejt ovo isto radi -

- Mislila sam da to svi radimo -

- To vam pomaže ako ćete ceo dan provesti na stopalima -

- Ne samo to, ona se udala i u porodici koja je previše velika za nju -

- Kao i njena ličnost - bili su samo neki od komentara, među kojima je bilo i onih zajedljivih.  

Međutim, kolikogod obuća izgledala prevelika za nju, moramo priznati da je njen izbor uvek bio pravi.

A ako je to recept da se izbegnu plikovi i muke sa stopalima, a da se istovremeno bude lep i elegantan, verovatno će mnoge dame rado poslušati taj savet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)