Zanimljivosti

MOJ OTAC JE DOBIO DETE SA NAŠOM BLISKOM ROĐAKOM! Pevač otkrio detalje porodične afere o kojoj bruji javnost!

Bono Voks otkrio je tajnu porodične afere o kojoj bruji cela javnost.

24.10.2022 15:08

MOJ OTAC JE DOBIO DETE SA NAŠOM  BLISKOM ROĐAKOM! Pevač otkrio detalje porodične afere o kojoj bruji javnost!
AP Photo/Andrew Medichini

Muzička zvezda Bono Voks koji je osnovao grupu U2, razotrkio je javnosti detalje porodične afere, koja u najmanju ruku, podseća na špansku sapunicu. 

Naime, pevač je kazao da je čovek kojeg je predstavljao kao svog rođaka, zapravo njegov polubrat. Njega je dobio kada mu je otac šeszdesetih godina imao aferu sa jednom prelepom ženom. Tako je o očevoj aferi govorio početkom godine. Međutim, sada je otkrio pikantne detalje. Naime, Bono je sada priznao da je žena koja je bila u aferi zapravo njegova ujna Barbara, kao i da je njihovo dete analitičar berze Skot Rankin.

-Osećali smo se kao braća i mnogo pre nego što smo saznali da smo braća - rekao je Bono.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bono (@bonovoxfficial)

 

Pevačeva majka Ajris Hjuston preminula je 1974. godine kada je on imao svega 14 godina i nikada nije saznala za ovu aferu. Barbara je bila udata za Ajrisinog brata koji je preminuo 2020. godine. Vešto su krili svoju ljubavnu aferu, maltene sve do smrti oca Bona Voksa koji je preminio 2000. godine od raka.

- Kada sam saznao da se nešto dešava, krivio sam svog oca što je varao majku i ponizio je. Moj otac je prošao mnogo toga jer je mislima bio na jednom, a srcem na drugom mestu. Bili smo veoma bliska porodica, mogu samo da kažem da je moj otac imao veoma bliski odnos sa prelepom ženom sa kojom je potom dobio dete. Sve je to držano u tajnosti godinama - rekao je pevač, prenosi Dejli Star.

Porodična afera dugo je držana u tajnosti. Međutim, pevač je gostujući u "Desert island discs" kada je, između ostalog, progovorio i o ovom slučaju. Čini se da je rešio da javno govorio o porodilžčnoj aferi kako bi podigao popularnost posle nekoliko neuspelih albuma koje je imao poslednjih godina. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)