Zanimljivosti

ŠTA NIJE U REDU S OVOM FOTOGRAFIJOM? Momak je osvojio premiju na lutriji, ali svi su primetili nešto potpuno neverovatno!

Mladić Džordan Bilington

27.10.2022 19:06

ŠTA NIJE U REDU S OVOM FOTOGRAFIJOM? Momak je osvojio premiju na lutriji, ali svi su primetili nešto potpuno neverovatno!
Printscreen/Facebook/Click Competitions

Skup automobil je nagrada o kojoj mnogi sanjaju i čekaju je raširenih ruku i sa velikim osmehom. Međutim, nekada se desi da ne znate da se obradujete lepoj stvari, pogotovo ako je po sredi ogromno iznenađenje, pa verovatno i šok. Jedan dečko je to pokazao nakon što je njegova fotografija obišla Internet i izazvala čuđenje kod mnogih korisnika. Naime, Džordan Bilington je osvojio skupoceni automobil R8 Audi koji vredi skoro 40.000 dolara, međutim, stav koji je zauzeo prilikom poziranja uz skupoceno vozilo mnoge je zaprepastio. 

Iako se očekivala daleko senzacionalnija fotografija i da će momak pokazati samopouzdanje poput svojih vršnjaka koji bi se možda od sreće i popeli na takvu mašinu, on nije učinio ništa od toga. Naprotiv, Džordan je stajao mirno pored svoje "zveri" i držao natpis "pobednik".

To su mnogi dočekali salvama kritika na račun mladića. 

- Veoma srećno lice -

- Mogao je da izgleda srećnije -

- Njegov život mora da je s***e ako ne može da se nasmeje na to - glasili su neki od zajedljivih komentara.

Džordan je ipak odlučio da na to odgovori rekavši da je opravdano izgledao umorno vozivši od Noriča, gde je pokupio auto, do Prestona gde inače živi.

- Presrećan sam zbog nagrade. Svi gledaju fotografiju, a ja sam vozio sam skoro deset sati. Preživeo sam pucanje gume, ali stigli smo bezbedno. To je apsolutna zver i morate biti u njemu da biste to osetili - napisao je on ispod svoje fotografije.

Iako je bilo negativnih komentara, Džordanu su mnogi poželeli sreću u korišćenju i vožnji novog automobila. Neki su ga savetovali da ga proda jer su osiguranje i održavanje tog sportskog automobila skupi. Ipak drugi su naglasili kako je pravi srećnik i da uživa u svom novom poklonu.

Džordan je pobedio nakon što je potrošio nešto više od 16 dolara na 15 karata u žrebu "Klik takmičenje".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)