VIP saveti

NAŠLA JOJ PRVOG DEČKA, SADA SE ZBLIŽILA SA TRENUTNIM PARTNEROM: Odnos Jovane i Jelisavete prošao sve BURE

Ovako je izgledala slavna glumica dok je bila u vezi sa Bogdanovićem.

03.09.2024 18:45

NAŠLA JOJ PRVOG DEČKA, SADA SE ZBLIŽILA SA TRENUTNIM PARTNEROM: Odnos Jovane i Jelisavete prošao sve BURE
FOTO: ST/N. Pančić, ATA Images

Glumice Jovana Stojiljković i Jelisaveta Orašanin su već dugo prijateljice. Tokom snimanja filma "Panama" iz 2015. godine one su se znatno zbližile, a pored njih dve tu su glumile i druge slavne osobe poput Branke Pujić, Tamare Dragičević i Nebojše Milovanovića. Inače, Jelisaveta je Jovanu upoznala sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji je danas miljenik ženskog pola.

Njih dvoje su izvestan period bili u vezi, a navodno je do kraha ljubavi došlo zbog stalne razdvojenosti. Kako je on živeo u Americi, a Jovana u Srbiji, veza nije mogla da opstane jer su oboje gradili karijere i stremili ka ciljevima na različitim mestima. Njih je navodno upoznala glumica, koja je danas u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem. Bogdan Bogdanović trenutno nije priznao da ima nekoga u svom životu, dok je Jovana u poodmakloj trudnoći.


Nakon raskida sa Bogdanom, Jovana je pronašla sreću sa kolegom Goranom Bogdanom. Goran ima 43 godine, a Jovana je od njega mlađa 11 godina. Nakon kratkog raskida vezu su obnovili 2021. godine. Ponovo su se zbližili na snimanju serije u Hrvatskoj, a navodno je njihovom krahu vezu prethodila razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Njih dvoje retko pričaju o privatnom životu, a za romansu se saznalo kada ju je glumac nakon premijere predstave gde je imala glavnu ulogu sačekao sa velikim buketom cveća.

ATA Images

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan


Iako je Jovanu i Bogdana davno upoznala Jelisaveta, čak i pored kraha te veze, njihovo prijateljstvo nije poljuljano. I danas one su dobre drugarice.

Inače, Jelisaveta je dobila ulogu u trećoj sezoni serije "Močvara" gde joj je partner na setu nevenčani partner Jovane Stojiljković, Goran Bogdan.

Nakon što je neko vreme provela van zemlje, Jelisaveta se vratila aktivnom glumačkom radu u Srbiji. Njen povratak na male ekrane izazvao je veliku pažnju javnosti i oduševljenje njenih fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)