VIP saveti

ONE SU NAJLEPŠE SESTRE IZ ZUBINOG POTOKA: Jednu gledate svaki dan, a druga bi ovim adutom zavela svakoga (FOTO)

O njenoj kosi se pričalo.

29.08.2024 13:40

ONE SU NAJLEPŠE SESTRE IZ ZUBINOG POTOKA: Jednu gledate svaki dan, a druga bi ovim adutom zavela svakoga (FOTO)
Printscreen/Instagram/mtomasevic

Milica Tomašević (32) i njena godinu dana mlađa sestra Anđelka privlače pažnju gde god da se pojave. Nije ni čudo što atraktivne devojke iz Zubinog Potoka mnogi smatraju najlepštim sestrama sa Kosova i Metohije.

Milica Tomašević je poznata glumica koja je stekla popularnost kroz uloge u različitim televizijskim serijama, filmovima i pozorišnim predstavama. Domaćoj publici je najpoznatija kao Nada Galić u seriji "Igra sudbine", Ankica u ostvarenju "Vera", mlada Jovanka Broz u "Jovanka Broz i tajne službe", a gledali smo je i u serijama "Žigosani u reketu", "Senke nad Balkanom", "Vojna akademija".

Sa druge strane, Anđelka Tomašević je predstavljala je Srbiju na izboru za Mis zemlje 2013. na Filipinima, kao i na izboru za Mis Univerzuma 2014. godine.

Sestre Tomašević su se u Beograd doselile pred polazak u srenju školu.

- Milica je završila prvi razred srednje škole i već se malo odomaćila u domu za učenike. Imao je ko da me dočeka, uz to je ona uvek delovala mnogo zrelije od svojih vršnjaka. Obe smo se tada suočavale s problemima, u školi su nas zadirkivali zbog akcenta. Mislim da su sva deca iz unutrašnjosti iskusila slične teškoće sa onom rođenom u Beogradu. Nisu im bili jasni naši akcenat i dikcija, ali sve to smo brzo uspele da prevaziđemo i uklopimo se u društvo. Mama je bila dovoljno hrabra da nas pusti i imala je mnogo poverenja u nas - ispričala je Anđelka svojevremeno za magazin "Gloria" i dodala:

Printscreen/Instagram/mtomasevic222

Milica Tomasevic

 

- Milica je odmalena bila usmerena na glumu, a ja na manekenstvo, mada me kao klinku uopšte nisu interesovale ženske stvari, igrala sam se sa dečacima. A onda je valjda pubertet odradio svoje, pa su počele da me zanimaju teme primerenije devojčicama. Za razliku od Milice koja je uvek izgledala kao princeza, ja sam kao mala bila pravo ružno pače, ali sam se s vremenom prolepšala. Nisam ni bila svesna kako izgledam sve dok iz nekoliko modnih agencija nisam dobila pozive da se bavim modelingom.

 

 

Sestre privlače pažnju i zbog svog privatnog života. Milica je jedno vreme bila u centru pažnje zbog veze sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene. Međutim, njihova romansa nije dugo trajala. Nakon raskida, Milica je otpočela vezu sa fotografom Vukom Papićem

Što se tiče Anđelke, ona je na početku karijere dugo radila i živela u Londonu, a u tom periodu se desio i važan preokret - reklama sa Ronaldinjom. Prepoznatljiva je po zanimljivoj boji kose koja joj izvrsno stoji.

Printscreen/Instagram/andjelka.tomsevic

Anđelka Tomašević

 

- Samo dan pre snimanja pozvao me je menadžer i rekao da će mi bukirati prvi avion za Beograd i da odmah moram da dođem, jer se sutra snima reklama. U prvom trenutku kada znate da imate sat vremena da se spakujete, odete na aerodrom, uz sve to adrenalin vam radi nestvarno, ne možete baš sve najbolje da rezonujete. Tek kada sam sela u avion, shvatila sam da ću raditi reklamu sa Ronaldinjom, čovekom koga obožavaju gotovo svi pripadnici jačeg pola u Srbiji, ali i čitavog sveta - rekla je Anđelka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)