VIP saveti

LEPA BRENA JE BILA DADILJA JEDNOJ OD DANAS NAJPOZNATIJIH PEVAČICA: Nije imala imala gde da živi pa je čuvala decu! (FOTO)

U pitanju je malo poznata priča iz života Fahrete Jahić koja je mnoge iznenadila.

27.01.2023 11:01

LEPA BRENA JE BILA DADILJA JEDNOJ OD DANAS NAJPOZNATIJIH PEVAČICA: Nije imala imala gde da živi pa je čuvala decu! (FOTO)
instagram.com/lepabrena

Pevačica Lepa Brena već decenijama je na muzičkoj ceni i danas uživa u velikom bogatstvu koje je stekla sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Međutim, u njenom životu nije oduvek sve bilo med i mleko.

youtube/printscreen- Lepa Brena

Lepa Brena na početku karijere

Kada je bila na početku karijere, Brena se kao i današnji mladi pevači po dolasku u Beograd snalazila za krov nad glavom. Živela je u iznajmljenim stanovima, a jedan od njih bio je u vlasništvu Svete i Tomislava Štajdohara, roditelja pop-pevačice Ane Štajdohar.

Ana je svojevremeno u razgovoru za "Gloriju" otkrila taj neobičan i simpatičan detalj iz svog detinjstva. Kako je tada ispričala, njena dadilja bila je ni više, ni manje nego Lepa Brena. 

Tanjug/AP

Ana Štajdohar danas je jedna od najpoznatijih pop-pevačica

Lepa Brena, u to vreme studenkinja prve godine turizma, iznajmila je stan kod bračnog para Štajdohar. Kako je s vremenom izgradila prijateljski odnos sa njima, vrlo rado je prihvatila da čuva njihovu ćerkicu Anu. Tako je postala dadilja svojoj budućoj koleginici, ni ne slutivši da će im se putevi godinama kasnije ukrstiti.

Njih dve su ostale u dobrim odnosima, iako ih je život odveo na potpuno različite strane.  

- Tog perioda se zapravo i ne sećam jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom - rekla je Ana jednom prilikom.

Ana Štajdohar je nekadašnja članica grupe Tap 011, a u braku je sa saksofonistom Nikolom Demonjom sa kojim ima dvoje dece, ćerku Niu i sina Lava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)