Test ličnosti

TEST PODSVESTI KOJI VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU: Rezultati nepogrešivo otkrivaju vaš najveći strah u ljubavi!

Da li ste spremni da saznate šta se krije u dubini vašeg srca?

19.10.2023 15:00

TEST PODSVESTI KOJI VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU: Rezultati nepogrešivo otkrivaju vaš najveći strah u ljubavi!
shutterstock.com

Suočavanje sa strahovima u vezi može da bude nelagodno, ali u isto vreme i veoma korisno da bismo na vreme prepoznali ono što nas ometa da doživimo ljubav na najlepši način. Podsvest u tome igra veliku ulogu.

Na ilustraciji na početku teksta nalazi se nekoliko simbola. Iza simbola koji vam privlači najveću pažnju krije se odgovor na pitanje koje zanima mnoge – koji je vaš najveći strah u emotivnim vezama.

Dobro pogledajte ilustraciju i odaberite simbol, a u nastavku teksta pročitajte odgovore.

Oči

Rado biste se prepustili ljubavi, ali ste u konstantnom strahu da će osoba kojoj ćete pokloniti svoje srce želeti da preuzme kontrolu nad vašim životom. Možda ste u prošlosti imali tu vrstu iskustva, pa ste postali mnogo obazriviji. Za vas ljubav podrazumeva i pripadanje i slobodu, a svaku vrstu kontrole doživljavate kao nepoverenje.

Ruke

Vaše srce žudi za ljubavlju, ali se ne usuđujete da uplovite u vezu sa nekim ko ne ispunjava sve vaše kriterijume. Po prirodi ste sanjar koji veruje u ljubav za sva vremena, a okruženi ste ljudima čije su naizgled savršene veze i brakovi doživeli krah, zbog čega je vaša vera u ljubav donekle poljuljana.

Balon od sapunice

Vaš najveći podsvesni strah kad je reč o ljubavi je da ćete se jednog jutra probuditi i saznati da vas je voljena osoba bez reči ostavila i nestala iz vašeg života. Po prirodi ste krhki i nežni, a ljubav doživljavate kao dar sa neba i očekujete da i se osoba koju volite ponaša na isti način.

Niste spremni da se borite za „drugu polovinu“, a u isto vreme ste svesni da su svuda oko vas osobe koje to čine bez ustručavanja. Strahujete da bi vašu voljenu osobu lako mogao da zavede neko ko je uporniji i drektniji od vas.

Figura čoveka

Privlače vas osobe koje su komplikovane i koje je teško zavesti i osvojiti. Kad vam to pođe za rukom, u vas se uvlači zebnja da će osoba sa kojom ste u vezi izgubiti interesovanje za vas i iznova se povući u svoj „mali svet“ u koji nećete moći da doprete.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)