Odrasli AKO PRIMETITE OVO DOK LEŽITE NA LEĐIMA, ODMAH MORATE KOD LEKARA: To je prvi simptom smrtonosne bolesti! 07:20
Odrasli NAGLO JE USTALA U AVIONU I ONESVESTILA SE, MINUTI SU JE DELILI OD SMRTI: Pravo je čudo da je živa, ovo svakom može da se desi! 09:40
Zanimljivosti JEZIVIJE NE MOŽE! ŽENU DŽINA HEKMANA UBIO VIRUS KOJI PRENOSE PACOVI, mučila se sa strašnim simptomima: Nesrećni glumac 7 dana bio živ pored tela supruge! 10:31
Odrasli OVO SU MANJE POZNATI SIMPTOMI OPAKOG RAKA PLUĆA! Jedan se vidi na prstima - ako vam se ovo dogodi u predelu nokta, stanje je ALARMANTNO! 17:20
Odrasli SIMPTOM OPAKE BOLESTI, od čijih komplikacija umire na desetine ljudi u Srbiji svake godine, vidi se dok hodamo po ravnom! Ne igrajte se, već pravo kod lekara! 13:09
Odrasli TINEJDŽERKA OSTALA BEZ DELA PLUĆA ZBOG VEJPA! Lekari su bili u šoku kad su je tokom operacije otvorili, a onda shvatili koliko je pušila! 09:40
Odrasli NIKAKO NE SMETE DA SUŠITE VEŠ NA RADIJATORU, MOŽE DA BUDE OPASNO: Stručnjaci upozoravaju da rizikujete opaku bolest 14:05
Odrasli TRPEO JE BOLOVE U GRUDIMA, ALI LEKARI SU GA VRATILI KUĆI - govorili su da je pod stresom i davali mu lekove za smirenje! Ispostavilo se da mu je najveći problem bio što NIJE PUŠAČ! 12:14
Odrasli ZA SMRONOSNU BOLEST PLUĆA OVAJ VITAMIN JE KLJUČAN: Hroničnim bolesnicima OLAKŠAVA muke - evo kako deluje 07:40
Zanimljivosti KRALJICA KAMILA OTKRILA OD ČEGA BOLUJE! Progovorila o svom teškom stanju, nikako nije dobro! 18:10
Odrasli LJUDI GODINAMA ŽIVE S OVOM BOLEŠĆU JER IGNORIŠU JEDAN SIMPTOM: Evo kad treba da se javite lekaru - HITNO 21:40
Odrasli OVO JE PRVI SIMPTOM RAKA PLUĆA KOJI MI SE JAVIO, ni sanjala nisam šta imam u telu: Svi koji čuju moju dijagnozu uhvate se za glavu! (FOTO) 21:30