Strast MOJ LJUBAVNIK (25) ŽELI DECU SA MNOM, A JA NE ZNAM KAKO DA MU KAŽEM ISTINU: On ni ne sluti da među njima postoji velika razlika! 22:01
Ispovesti UDALA SE ZA MUSLIMANA I ZBOG LJUBAVI PRISTALA NA SVE: Kad mu je ovo zatražila, posle njegovih reči poželela je da se razvede! 20:40
Brak i veze OVE STVARI NIKADA NE RADITE ZA MUŠKARCA: Pametna žena na to ne pristaje - to nije ljubav! 19:20
Strast NE BRIJE NOGE, NE ŠMINKA SE, IMA 59 GODINA I DVE DECENIJE MLAĐEG DEČKA: "Samo on može da me ispoštuje u krevetu!" (FOTO) 22:05
Strast U 37. GODINI SAM JOŠ NEVIN, STARIJA KOMŠINICA ŽELI DA BUDE MOJA UČITELJICA U KREVETU: Zbog njene ponude mi se vrti u glavi, ali imam ogroman problem 22:00
Vesti DEČKO HTEO DA JE IZNENADI, ONA VRIŠTALA NA SAV GLAS KAD GA JE VIDELA PRVI PUT BEZ BRADE: 14 miliona s njom vrištalo od SMEHA! (VIDEO) 20:00
Vesti OVAKAV POKLON ZA SVADBU NIKO NIJE DOBIO, 17 LEPOTICA IGRALO SAMO ZA NJEGA: Mladoženja zanemeo, ljudi ne veruju da se ovo dogodilo (VIDEO) 19:00
Odrasli ISCEDILA JE BUBULJICU I ZAVRŠILA U HITNOJ POMOĆI: Doktori su joj rekli da je mogla da umre jer je uradila ono što svi rade, a ne znaju koliko je to opasno! (VIDEO) 18:00
Strast JANA (29) SPAVALA JE SA 20 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Ovo u krevetu nikad nisam doživela, a onda mi je uradio nešto što ni u snu nisam očekivala! 23:01
Vesti MUŽ JE MENI IZA LEĐA TAJNO PROMENIO IME NAŠE BEBE: Kad sam videla po kome ju je nazvao, odmah sam tražila razvod! 20:00
Brak i veze SEBIČNI MUŽ RAZBESNEO SUPRUGU TIK PRED POROĐAJ: Postavio joj pitanje koje nijedna žena ne bi očekivala u tom trenutku! 19:40
Brak i veze HTELA SAM DA IZNENADIM LJUBAVNIKA ZA ROĐENDAN: Kad sam OVO videla ispred njegove kuće, shvatila sam kolika sam glupača bila! 21:01