Roditeljstvo SNIMAK OVOG OCA IZAZVAO JE BURNU DEBATU: U naručju drži psa, a dete šeta pored njega, javnost u neverici pred ovom scenom(VIDEO) 16:15
Kuce BEBA JE MIRNO SPAVALA KAD JE PAS SKOČIO NA KREVET: Ono što je životinja potom uradila zapanjilo je ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 14:45
Roditeljstvo DETE JE IZAŠLO IZ AUTOMOBILA I LEGLO NA BETON: Usledio je potpuno neočekivani potez njegovog oca koji je zapanjio ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO) 13:00
Roditeljstvo OVO JE NAJVEĆA TRAUMA SVAKOG RODITELJA: Dete je ručalo, a onda je nastala drama zbog koje su pretrnuli od straha (VIDEO) 09:02
Roditeljstvo URNEBESNA REAKCIJA BEBE NA OČEVU FRIZURU: Tata u šoku jer nije očekivao ovakvo ponašanje svog sina! (VIDEO) 12:00
Roditeljstvo TRUDNICA JE BOSA PO SNEGU DOŠLA DO ZALEĐENE VODE: Ljudi zanemeli od šoka kad su videli šta je uradila ne samo ona već i njena malena ćerka! (VIDEO) 09:40
Roditeljstvo DETE SE ZACENILO OD PLAČA I NIŠTA NIJE MOGLO DA GA SMIRI: O onome što je ova tetka uradila svi pričaju (VIDEO) 09:02
Zanimljivosti HTELA JE DA SE ZABAVI U IGRAONICI A ONDA JE NASTAO HAOS: Nije ni slutila da će se obrukati kao nikad u životu dok su uzaludno pokušavali da joj pomognu! 16:01
Roditeljstvo SVI SU KOMENTARISALI KAKO OVA MAJKA NOSI DETE: Kada je rekla koliko ima godina, usledile su burne reakcije (VIDEO) 11:02
Zanimljivosti PLESALA JE NA ĆERKINOJ SVADBI, A ONDA JE UOČILA NEŠTO NA BLUZI: Žena je potpuno izgubila kontrolu, svi su pričali o onome što je uradila (VIDEO) 20:02
Roditeljstvo SNIMALA JE NAG TRUDNIČKI STOMAK DO SAMOG POROĐAJA: "Čak mi je i porodica rekla da me je pauzirala na društvenim mrežama zbog toga, a evo šta sam im odgovorila!" (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti SIROMAŠNI DEČAK JE ŽELEO DA POJEDE OSTATKE SA STOLA U JEDNOM RESTORANU ALI MU JE KONOBAR OTEO TANJIR: Ono što je potom uradio tera suze na oči! (VIDEO) 12:02