Roditeljstvo "VOLIM SVOJU ĆERKU, ALI NEDOSTAJE MI ŽIVOT PRE MAJČINSTVA": Iskrena ispovest jedne mame izazvala je oštre kritike i brutalne komentare na mrežama 18:00
Zanimljivosti "DOBILA SAM KUĆU NA POKLON POSLE POROĐAJA, ZNAM KOLIKO VREDE MOJE USLUGE": Žena fudbalera nemilice troši njegov novac, sada je otišla korak dalje (FOTO+VIDEO) 09:05
Roditeljstvo OTAC JE PROBUDIO SVOG MALIŠANA, A ONO ŠTO JE DETE POTOM URADILO JE NEVEROVATNO: Roditelji širom sveta se oglasili povodom ovih kadrova, komentari se samo nižu (FOTO+VIDEO) 13:02
Roditeljstvo KRENULA JE U ŠETNJU SA BEBOM I IZNELA JE KOLICA: Taman kad je htela dete da spusti u njih, ugledala je zapanjujući prizor! (FOTO+VIDEO) 17:00
Ispovesti ODUSTALA JE OD BRAKA NAKON PREVIŠE NESREĆNIH GODINA: Sada je donela odluku da napusti supruga, ali nije sigurna da je to pravi potez! 16:00
Roditeljstvo ŽENA JE ODBILA DA SE SLIKA U 9. MESECU TRUDNOĆE: Desio se preokret koji niko nije očekivao, a dokaz su neverovatne fotografije koje su osvojile svet (FOTO) 17:00
Roditeljstvo OSTAVILA JE SINA NA TREN SAMOG U KUHINJI: Kada se vratila samo je jednu rečenicu izustila od šoka (VIDEO) 10:58
Roditeljstvo OVA BEBA OD ROĐENJA NIJE MOGLA DA ČUJE: Vrištala je i zacenila se od plača, a onda su njeni roditelji uradili nešto i dogodilo se čudo, zbog reakcije deteta zanemeli su i lekari! (FOTO/VIDEO) 14:01
Ispovesti ISPOVEST BAKE MAJE LEDI KRV U ŽILAMA: Čitavog života je trpela nasilje, a onda je jednog dana na ulici srela dečaka... Kada je ostarila dočekala ju je BOLNA ISTINA! 12:01
Roditeljstvo BEBA IM JE NEPRESTANO VRIŠTALA IZ SVEG GLASA, BILI SU OČAJNI: A onda su shvatili šta joj se dešava, zaplakali su i prasnuli u smeh u isto vreme! (VIDEO) 12:01
Dete DA LI SE SEĆATE NAJDLAKAVIJE DEVOJKE NA SVETU? Ljudi su se sklanjali od nje i nazivali je vukodlakom, ali danas je doživela TRANSFORMACIJU! (FOTO/VIDEO) 09:16