Kuce DEČAK JE POKUŠAO DA SE UZVERE UZ OGRADU TERASE, ALI ONDA SE POJAVILA MAČKA: Usledila je šokantna scena, osoba koja je snimala je zanemela! (VIDEO) 10:30
Zanimljivosti PRIŠAO JE KA SPRATU KUĆE I BACIO BEBU: Žena je usplahireno skočila sa kauča, posle par sekundi sve joj je bilo jasno (VIDEO) 14:01
Roditeljstvo DOŠLA JE KUĆI S POSLA I ZATEKLA BEBU KAKO NEPOMIČNO LEŽI NA PODU: Agonija je trajala nekoliko minuta, sve su zabeležile kamere (VIDEO) 11:01
Roditeljstvo UČILI SU SINA DA HODA, ali usledila je njegova reakcija zbog koje su se skamenili: Majka je vrisnula od neverice! (VIDEO) 17:05
Ispovesti BIO JE PRESREĆAN ZBOG ROĐENJA ĆERKE, A ONDA SU POČELE DA SE DEŠAVAJU ČUDNE STVARI: Kada je sreo lokalnog šankera ostvarile su mu se najmračnije slutnje! 20:01
Roditeljstvo FOTOGRAFISALA SAM ĆERKU MISLEĆI DA SE IGRA: Skamenila sam se od straha kada mi je rekla šta u stvari radi, a onda su potekle suze! (FOTO) 09:10
Roditeljstvo DEVOJČICA POKAZALA ŠTA JE KRIŠOM NAUČILA OD DEKE: Roditelji u neverici gledali, da li je ovo moguće? (VIDEO) 14:58
Zanimljivosti OSTAVILI SU DETE DA SPAVA NA PLAŽI DOK SU SE ZABAVLJALI S PRIJATELJIMA, a onda je usledio šok! Ovoj je noćna mora svakog roditelja! (VIDEO) 09:01
Roditeljstvo DEVOJČICA JE KRENULA NA PRVI ČAS KARATEA: Ono što je uradila sve je nasmejalo do suza! (FOTO/VIDEO) 14:58
Brak i veze UDALA SE ZA SVOG ŠEFA KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE: Ali onda mu je javno tražila da joj napravi dete, ovo je njegova reakcija (FOTO) 16:00
Strast IMA 6 ŽENA I ŽELI DA SA SVAKOM IMA DETE: Muškarac šokirao načinom na koji će dobiti sina (FOTO) 09:25
Roditeljstvo RODITELJI SU SINA OSTAVILI SAMOG KOD KUĆE I ZATEKLI UŽAS: Prava drama se odvijala u kuhinji, od prizora koji su videli umalo im se nije slošilo (VIDEO) 11:01