Zanimljivosti

MAMA OTKRILA TRIK ZA SKRIVANJE DRAGOCENOSTI NA PLAŽI: Završni detalj će vas zgroziti, ali provereno vas niko neće pokrasti! (VIDEO)

U njoj će vaše stvari biti sigurne od kradljivaca!

08.05.2024 18:55

MAMA OTKRILA TRIK ZA SKRIVANJE DRAGOCENOSTI NA PLAŽI: Završni detalj će vas zgroziti, ali provereno vas niko neće pokrasti! (VIDEO)
Instagram-_stok4me

Mnogi kada se nađu na odmoru razmišljaju šta da rade sa dragocenostima kada su na plaži. Ideja kupanja "na smenu" kada ste sa decom ili partnerom, se ne čini kao najbolja. Porodica je najzad stigla na dugoočekivani odmor i ne želi da sve vreme provede stražareći pored stvari. Upravo iz tog razloga pojavio se veliki broj snimaka na društvenim mrežama koji savetuju gde da sakrijete vredne stvari dok ste u vodi, tako da niko ne pokuša da ih ukrade.

Video koji je pokupio sve simpatije je onaj na kojoj devojka objašnjava koju to "magičnu stvar" treba da imate kod sebe kada krenete na plažu - a u pitanju je pelena za bebe. Devojka detaljno pokazuje kako je iz šetnje gradom došla pravo na plažu i na sebi ima nakit. 

Ona skida prstenje, minđuše i ostale sitne dragocenosti, a tu je i neizbežni novčanik. Otvara širom pelenu i sve lepo pakuje u nju. Na kraju je zatvara, ali smatra da i tako zavorena može da bude laka meta potencijalnih lopava kojih na svakoj obali ima mnogo. Zato ona kod sebe ima i završni trik. 

Naime, devojka sa sobom nosi i čokoladni preliv. Već upakovanu pelenu, ona dodatno malo maže čokoladom spolja, kako bi kompletan prizor izgledao kako se neko dete uneredilo, a mama je u gužvi ostavila uprljanu pelenu. Ovaj, ne toliko privlačan prizor, navodno, nikome ne bi pao na pamet da ga dira. 

Snimak je dobio samo na Instagramu veliki broj komentara, a dok su jedni bili oduševljeni idejom, drugi su se uplašili da bi ovakvu naizgled prljavu pelenu neku mogao da baci u đubre i to iz najbolje namere.

- Fantastična ideja, kako se ja toga nisam setila!

- Ubuduće nosim pakovanje pelena sa sobom na more!

- Lopovi ne prezaju više ni od čega, mislite da oni ne znaju za ove trikove.

- Kako izgleda, ne bih je ni takao!

- Sad kada ste podelili ovo sa nama, nema tog lopova koji neće zavirivati u svaku prljavu pelenu.

- Ali zar ne mislite da bi bilo ko od prolaznika ili ljudi koji sede blizu vas mogao da jednostavnu baci vidno prljavu dečiju pelenu koju je “nemarna mama” ostavila da smrdi na plaži?

- Ja bih lično ovo odmah bacila, ženo ne nosi nakit na plažu i kraj.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)