Zanimljivosti

ŽENA JE OTVORILA VRATA OD KUHINJE I VRISNULA OD ŠOKA: Ugledala je haos i supruga koji je pokušavao da popravi stvar! (VIDEO)

Zbog ovoga većina dama ne dozvoljava muškarcima da privire tamo gde se sprema hrana.

13.02.2024 17:15

ŽENA JE OTVORILA VRATA OD KUHINJE I VRISNULA OD ŠOKA: Ugledala je haos i supruga koji je pokušavao da popravi stvar! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/bimbodolaru

Većina profesionalnih kuvara su muškarci zbog čega postoji teorija da se oni mnogo bolje snalaze u kuhinji od žena. Iako je kuvanje u većini domova ženski posao nekad se varjače late i muškarci, ali se to ne završi uvek baš najbolje.

Dokaz za to je snimak koji se pojavio na TikToku i na kome se vidi kakav nered je ostao iza jednog čoveka koji je želeo da pripremi obrok. Nije ni čudo što većina žena ne dozvoljava svojim muževima ni da privire u kuhinju, jer posle njihovog spremanja ručka moraju da zavrnu rukave i temeljno očiste haos i fleke koje su ostale posle njih.  

pexels.com

Mnogi muškarci žele da se pokažu u kuhinji, međutim, ne ide to svima od ruke

 

Kako se vidi na snimku koji je objavila jedna žena na ovoj društvenoj mreži, njen muž je želeo da je iznenadi ručkom. Iznenađenje ali neprijatno je zaista dočekalo ali kad je videla šta je napravio. 

Žena je otvorila vrata od kuhinje i vrisnula od šoka ugledavši zastrašujuću scenu sa isflekanim i isprskanim zidovima i preplašenog muža koji je stajao pored sudopere i pokušavao da "popravi stvar". Crveni sos je isprskao zidove, prozor, sudopera je bila u haosu, a tragovi sosa bili su i po odeći njenog muža. Pretpostavlja se da je koristio čili sos, ali da je došlo do fermentacije koja je izazvala eksplozivnu reakciju i napravila potpuni haos u kuhinji.

Mnoge žene upozoravaju da treba biti oprezan sa čili sosom kako ne biste završili sa kuhinjom kakva je na snimku. 

@bimbodolaru @Blix @ramonyca 28 @🎭MTZ.044🎭 @👑🐍《Cafea》🐍👑 @Mya ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

Usledili su brojni komentari, ali i šaljivi savaeti za ovu ženu.

- Da sam na tvom mestu ja bih automatski tražila razvod. 

- Brate, spakuj stvari i beži pre nego što ti se žena vrati kući.

- Ja bih radije prodao kuću nego ovo čistio i ribao. 

- Mislio sam da je u pitanju krimi scena.

- Pa to je bio zadnji put da su ga videli... Posle ovoga mu se gubi svaki trag - bili su neki od šaljivih komentara na ovaj post.

Među komentarima je bilo i onih koji su smatrali da bi njegova žena trebalo da ceni njegovo trud bez obzira što se sve završilo katastrofom. 

Ipak, neke je zainteresovao njegov vragoslast osmeh pa su mnogi protumačili da se iza toga krije "pakost" koju je želeo da napravi supruzi ako je došlo do neke svađe neposredno pre toga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)