Zanimljivosti

ZABORAVITE NA SLIKANJE TELEFONOM: Devojke na mrežama poludele za magičnim ogledalom, evo šta sve može! (VIDEO)

Komentari nisu prestajali da se nižu.

07.02.2024 19:01

ZABORAVITE NA SLIKANJE TELEFONOM: Devojke na mrežama poludele za magičnim ogledalom, evo šta sve može! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/erika_sanchez1988

Ogledalo je obavezan detalj u svakoj kući. Ima ih raznih oblika i veličina. Najčešće stoje u hodniku kako bi ukućani pred izlazak iz kuće mogli da provere da li je sve kako treba pre nego što izađu.

Poslednjih decenija u ekspanziji mobilnih telefona mnoge devojke pored ogledala koriste i telefon da se slikaju kako bi proverile da je odevna kombinacija koju su odabrali odgovarajuća. A onda se neko dosetio da unapredi ogledalo i njegovu primarnu ulogu podigne na viši nivo. 

pexels.com

Ogledalo je najvažniji deo inventara za mnoge dame

 

Erika Sančez je na TikToku pokazala jedno potpuno drugačije ogledalo koje ona već ima. Doduše, još uvek nije jednostavno ga kupiti ali sudeći po komentarima na njen post žene su oduševljene ovim novim ogledalom. 

Na snimku se vidi devojka koja se sprema za sestrino venčanje, ogleda se a potom pozira ispred "pametnog ogledala" koji radi na senzor i koje obavlja nekoliko komandi. Magično ogledalo u kojem je svaka devojka princeza, vam prvo poželi dobrodošlicu a onda odbrojava do pet da bi nakon tog vremena usledilo i fotografisanje.

Kada se slikanje gotovo ogledalo vam poručuje da ste "najbolji" i da imate mogućnost da odštampate fotografiju ako želite. Devojka na snimku je to i uradila i pokazalai fenomenalne fotografije, kao da je slikao profesionalnim fotograf.

Snimak je privukao pažnju na društvenim mreži i sakupio je preko 830. 000 sviđanja, a dame nisu krile da žele isto takvo ogledalo. 

@erika_sanchez1988 Reposting my video. How cool is this photo booth?! My sis @Mireya had it at her wedding! #photobooth #fotomaster #cool #beautiful #photography #magicmirror #fyp #viral ♬ original sound - 💜 Erika Sanchez 💜

 

- Gde mogu ovo da nabavim?

- Ne treba da se iznamljujete fotografa dovoljno je da imate ogledalo.

- Moj veliki san je postao realnost.

- Ja ovo moram da imam u svojoj sobi. 

- Ogledalce, ogledalce ko je najlepši na svetu?

- Volim ovo magično ogledalo - bili su neki od komentara.

Iako je bilo više onih koji su priznali kako bi dali sve za ovakvo ogledalo i instant fotografa, bilo je i onih koji su priznali da bi bili malo paranoični jer bi imali osećaj da ih neko posmatra.

Ipak, više od svega mnogima su se dopale afirmacije poput "divna si" i "jednostavno si najbolja" koje su se pojavljivale na ekranu i za koje su se mnogi složili da su veoma potrebne za naše samopouzdanje, a kad već nismo svesni toga ili nema ko da nam udeli kompliment u tom trenu, i ogledalo je super rešenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)