Zanimljivosti

SCENA NA UTAKMICI O KOJOJ SVI GOVORE: Mladića svi napali zbog onoga što je uradila njegova devojka, komentari se samo nižu (VIDEO)

Nije tražio nikakve druge znakove, dovoljan je bio jedan njen potez koji ga je "kupio".

08.01.2024 11:00

SCENA NA UTAKMICI O KOJOJ SVI GOVORE: Mladića svi napali zbog onoga što je uradila njegova devojka, komentari se samo nižu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/syeffah5

Pronaći srodnu dušu danas je izuzetno teško jer sa razvojem tehnologije, odnosi su po mnogima postali neiskreni jer većina ima i veći izbor pa se onda ne fokusira na kvalitete jedne osobe.

Oduvek je važilo to da muškarci reaguju vizuelno i da im u startu pažnju privlači nešto što je atraktivno, a to se posebno odnosi na žene. Naravno, izgled nije jedino što presuđuje i igra najvažniju ulogu, jer za izgradnju zdravog i kvalitetnog odnosa potrebni su i drugi uslovi u koje ulaze karakter, slična interesovanja.

pexels.com

Zajednička interesovanja i hobiji su nešto što spaja mnoge parove

Da se mnogi pronalaze u sličnim poljima i hobijima i da često na taj način nalaze svoju drugu polovinu, pokazao je i jedan primer muškarca čji je snimak objavljen na tiktoku a onda je počeo da kruži i po drugim stranicama. U videu se vidi kako se jedna devojka priključuje društvu na tribinama dok gledaju utakmicu i za vreme pauze donosi piva i to tri čaše u rukama i dve limenke u džepovima jakne.

Ona je profesionalno razdelila čaše, a u opisu stoji "trenutak kada sam shvatio da sam pronašao pravu".

Mnogi su se oduševili ovoj sceni ali je bilo i skeptičnih i onih koji su momku zamerili određene stvari.

 

 

- Problem je, zašto si ti pustio nju da ona sve to nosi?

- Ali oni daju po dva pića za jednu osobu...gde ja živim?

- Ona će očigledno biti posluga.

- Ona je prava, učini korak

- Ja sam oženio pogrešnu ženu.

- Neko je očigledno pre radio u restoranu- bili su neki od komentara.

Iako je mnogima ovaj gest devojke bio pozitivan, većina je momku zamerila to što se o nije potrudio da donese piće i da se pokaže kao pravi džentlmen. Među komentarima je ipak bilo i onih koji su pretpostavili da se radi o ranoj fazi veze ili da je on nju tek tada prvi put video te da se ne dovodi u pitanje to što on nije otišao po piće.

Mnogima je ovaj simpatičan gest bio dokaz da treba u sitnicama i nekim lepim osobinama tražiti svoju srodnu dušu ili partnera a ne treba gledati nekoga kroz izgled ili novac.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)