Zanimljivosti

ISTRAŽIVAO JE STARU, NAPUŠTENU KUĆU: Odjednom je primetio da ga iz podruma posmatraju dva sjajna oka, pomislio je da je to mačka, ali ono što je usledilo ga je nateralo u beg! (VIDEO)

Evo šta se dešava kada pokušavate da narušite spokoj građevina u kojima već duže vreme ljudska noga nije kročila.

07.01.2024 13:15

ISTRAŽIVAO JE STARU, NAPUŠTENU KUĆU: Odjednom je primetio da ga iz podruma posmatraju dva sjajna oka, pomislio je da je to mačka, ali ono što je usledilo ga je nateralo u beg! (VIDEO)
Instagram-parabros

Stare kuće kriju velike tajne koje čak ni njihovi vlasnici možda nisu u potpunosti razumeli. Možda je najbolje rešenje da se neka mesta ne obilaze i ne diraju, kako ne bi uzbudila tzv. “duhove prošlosti”.

Jedan snimak postao je rado gledan na društvenim mrežama i izazavao je salve smeha, ali i izvesnu dozu straha. Video počinje čovekom koji izgleda da snima svoje putašestvije redovno i da obilazak jedne stare napuštene kuće za njega nije ništa novo.

Instagram-parabros

Čudne oči koje su gledale iz mraka

Naime, on je verovatno nailazio na različite avanture u šetnjama, ali ovog puta pronašao je nešto što će mu dugo ostati urezano u pamćenje. Tu, usred zapuštene kuće koja je odavala utisak zaborava i napuštenosti, primetio je nešto neobično. Naime, dok je posmatrao mračni podrum, odjednom je ugledao dva oka koja su zasijala iz mrklog mraka i koja su ga posmatrala iz senke.

Čovek je u prvom trenutku pomislio je da je reč o običnoj mački koja se sklonila u napuštenu kuću. Međutim, kako se približavao, osećao je kako mu se ježi koža na rukama. Bio je uhvaćen između radoznalosti i straha, ali znatiželja ga je naterala da istraži dalje. On je prišao bliže ulazu u staru kući gde ga je pogledom pratilo stvorenje iz senke. Čovek je čak počeo da doziva mačku, ali dva sjajna oka koja su ga gledala iz mraka su u deliću sekunde se pomerila od dole do gore i to brzinom koja bi bila nemoguća, čak i za mačku. Ovaj muškarac se u trenutku prestravio i odlučio da nastavi snimanje na nekom drugom mestu.

- Da li je to mačka? Da, to je definitivno mačka. Dođi ovamo maco, dođi mac, mac! O, Gospode! Kad bolje razmislim, ja nikada zapravo nisam ni voleo mačke! Hajdemo dalje odavde - čuje se na snimku.

 

 

Video je samo na Instagramu dobio 260.000 sviđanja, dok su ljudi podelili svoja mišljenja šta bi to zapravo moglo da bude.

- Definitivno ne nosimo ovo stvorenje kući. Ovo mesto je posednuto - stoji u opisu snimka.

- Ma to zaista jeste mačka, samo je skočila na nešto gore.

- Ja uvek vodim demonske mačke pravo kući.

- Ma zašto je uopšte i prvi put pomsilio da je to mačka, ko zna šta je to!

- Prečudno, sad mi je drago što imam psa!

- Čoveče, to uošte nije mačka, već znak upozorenja da ne treba uopšte da budeš tu!

- Ovako se završava svaki prosečni horor, ili počinje.

- Ma beži bolje u suprotnom pravcu i ne okreći se!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)