Zanimljivosti

DRAMATIČNA SCENA ODIGRAVALA SE PRED OČIMA POSETILACA: Devojka se otimala i jedva uspela da se oslobodi kostima kako bi se spasila! (VIDEO)

Ona je glumila sirenu i plivala je u ogromnom akvarijumu u tržnom centru.

03.12.2023 16:00

DRAMATIČNA SCENA ODIGRAVALA SE PRED OČIMA POSETILACA: Devojka se otimala i jedva uspela da se oslobodi kostima kako bi se spasila! (VIDEO)
pexels.com

Tržni centri nekad su služili isključivo za kupovinu. Međutim, širom sveta sve više je tržnih centara koji se trude da osim šopinga ponude posetiocima i druge aktivnosti. Posebno je atraktivan ogroman akvarijum u kojima postetioci mogu da uživaju i da se fotografišu.

U jednom takvom tržnom centru angažovali su lepu devojku koja je obučena u kosim morske sirene plivala i ronila. Ona je bila atrakcija za decu koja joj mašu kroz stalko dok im ona šalje poljupce. 

pexels.com

Sirene su deci oduvek bile interesantne zbog crtanih fillmova u kojima su se pojavljivale

Atraktivna devojka u kostimu sirene uživala je u plivanju, a onda je krenula da izroni. U deliću sekunde usledila je drama koja se odvijala pred očima posetilaca. Naime, njen rep se zakačio za koralni greben i nikako nije uspevala da se oslobodi. Dramatična scena uplašila je posetioce jer se ona otimala i cimala pokušavajući da se oslobodi kostima kako bi se spasila.

Na sreću, ona je uspela nekako da se ikobelja iz tesnog kostima i otpliva ka površini kako bi udahnula vazduh. Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju na društvenoj mreži TikTok gde su je ljudi pohvalili kako je ostala pribrana u tako teškom trenutku kad su je delići sekunde delili da se udavi. 

@princesschioma20 A terrifying moment unfolded in front of concerned shoppers when a professional mermaid's tail got caught on the reef at the bottom of a mall's aquarium tank. Struggling for breath, she quickly removed the tail and was able to swim to the surface. - Abcnews #update #trending #foryou ♬ original sound - Blessingchy122

 

- To mora da je zaista bilo užasno iskustvo i za ovu devojku i za posetioce. Deca više nikada neće verovati u sirene.

- Hvala Bogu obukla je nešto ispod kostima, mogla je da bude i naga to bi tek bio spektakl za posetioce.

- Prvi put vidim sirenu koja se skida.

- Sirena ne želi da radi prekovremeno.

- Razočaravajuće za sirenu i traumatično za sve koji su ovo gledali - bili su neki od komentara.

Među komentarima je bilo i onih koji su pohvalili profesionalnost ove devojke koja se suočila sa nepredviđenom i vrlo opasnom situacijom. Iako su je neki kritikovali što je skunula kostim, drugi su stali u njenu odbranu govoreći da je ovo bio jedini način da se devojka spase inače bi se udavila. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)