Zanimljivosti

RAJ NA ZEMLJI ZAISTA POSTOJI: Kad vidite ovo mesto, odmah ćete krenuti da štedite novac za put! (VIDEO)

Ako kročite na ove plaže, upoznaćete netaknutu prirodu Filipina u koju ćete se zaljubiti.

21.11.2023 18:00

RAJ NA ZEMLJI ZAISTA POSTOJI: Kad vidite ovo mesto, odmah ćete krenuti da štedite novac za put! (VIDEO)
tiktok/printscreen/trainpal

Putovanja nam omogućavaju da upoznajemo nove predele i ljude i širimo svoje vidike. Za mnoga od njih naravno treba izdvojiti pozamašan novac, dok su opet druga lakše dostupna. O mnogim mestima mogli smo često da se informišemo putem TV-a i interneta, a sada u eri društvenih mreža sve je mnogo dostupnije.

humphrey-muleba/Unsplash

Zapanjujuće plaže svojim izgledom mame na hiljade turista da ih posete

 

Ako ste mislili da plavetnilo neba, tirkizna boja mora i palme postoje samo na razglednicama, pogrešili ste. Za ljubitelje putovanja i mora, na društvenim mrežama se pojavio snimak prizora sa jedne plaže koji potpuno oduzima dah. Arhipelag Palavan na Filipinima svojom lepotom i koralnim grebenima mami turiste da ga posete. U turističkim krugovima nazivaju ga draguljem, i to ne bez razloga. Ovaj arhipelag krcat je predivnim palmama, uređenim plažama, a ako se odmakne malo dalje tu su i veliki koralni grebeni i zalivi. 

Ušuškani zalivi su idealno mesto za one koji vole malo izolacije i privatnosti, ali i ronjenje. Snimak ovih ostrva je na TikTok mreži privukao veliku pažnju. Oni koji nisu znali gde se ova magična mesta nalaze tražili su više informacija, dok su drugi rekli kako će sakupiti novac da posete ovo neverovatno mesto.

 

@trainpal POV: you’re near one of the most beautiful seas on earth 😳🌏 Coron, Palavan, Philippines #palawan #coron #philippines #travelphilippines #travelwithtrainpal #fyp ♬ original sound - TrainPal

 

- Jedno od meni najomiljenijih mesta gde sam putovala.

- Vau! Predivno!

- Ovo je neverovatno.

- Prelepo mesto... Volela bih jednom da odem tamo.

- Parče raja.

- Nebo na zemlji - bili su neki od komentara.

Zaliv Koron poznat je po svom mističnom šarmu i podvodnom blagu. Jezero Kajngan posebno očarava  svojom lepotom i smaragdnim vodama koje su okružene visokim liticama. Palavan ima oko 1.800 ostrva među kojima je i Koron, a ubraja se među najbolja ostrva na svetu. S obzirom na netaknutu prirodu i zapanjujuću lepotu tirkiznih voda, ovaj arhipelag privlači hiljade turista i tragača za prirodom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)