Zanimljivosti

LATIO SE ČETKICE U NAMERI DA BELA VRATA PREFARBA U CRNO: Rezultat nije bio ni blizu onoga što je očekivao, kritike su samo pljuštale! (VIDEO)

On je verovao da sve može da uradi bez majstora.

29.09.2023 10:02

LATIO SE ČETKICE U NAMERI DA BELA VRATA PREFARBA U CRNO: Rezultat nije bio ni blizu onoga što je očekivao, kritike su samo pljuštale! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/freyamoney1

Internet je prepun raznih saveta kako da sami preuredite dom. Gledajući brojne snimke na društvenim mrežama čini se da nikad lakše nije bilo okrečiti kući, preurediti stari nameštaj ili ofarbati vrata. U ostalom zašto biste papreno platili majstora ako to možete da sredite sami.

Upravo ovim se vodilo jedan Tiktoker kome su dosadila snežno bela vrata u njegovoj kući. Kupio je crnu farbu, latio se četkice uveren da on može i ume sam to sredi bez pomoći majstora. Rezultat koji je usledio bio je prilično neočekivan i za njega i za njegove pratioce. 

shutterstock.com

Mnogi uživaju u aktivnosti farbanja i preuređenja starog nameštaja ili ukoliko žele da promene njegov izgled 

Iako je lepo zamislio da umest kupovine novim vratima prefarba stara i tako osveži enterijer dajući mu dozu glamura nije baš sve išlo po planu. 

On je na snimku pokazao sve faze svog rada. Prvi sloj farbe nije obećavao jer je bela boja probijala kroz novu farmu.

- Da li je vreme da se pokajem? - zapitao se on u ovom snimku.

Za divljenje je njegova uposrnost da izgura priču do kraja i ne potraži pomoć majstora. Mazao je crnu boju sloj preko sloja. Krajnji rezultat nije bio baš onako kako je on zamišljao. Na vratima su se svuda videli tragovi četke, iako je posle više slojeva konačno uspeo da bela vrata pretvori u crna. 

Snimak je privukao veliku pažnju i prikupio je milion sviđanja a mnogi su mu poručili da je trebalo da koristi prajmer, odnosno osnovni premaz.

- Trebalo je da koristite prajmer i da samo pređete valjkom.

- Da li su oni to koristili samo jedan premaz boje?

- Da li ste prvo izbrusili vrata? Morate prvo da skinete staru farbu pre nego što nanesete sloj nove.

- Mislim da ste preskočili neke korake.

- Bela vrata farbate u crno? Vrlo riskantno posebno kad to radite sami.

- Šta mislite zašto postoje majstori...

- Da li ste koristili vodene bojice za ovo?- bili su neki od komentara.

Pored brojnih komentara on je dobio i savete ali mu je ukazano i na greške koje je napravio u procesu rada. 

- Juče sam razmišljala o tome da uradim isto, ali posle ovoga sam odustala od ovakve avanbture. Ne hvala nije to za mene - poručila je jedna Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)