Zanimljivosti

UMESTO DA PLAČE POSLE RAZVODA LUNA JE ZASUKALA RUKAVE: Pokrenula je sopstveni biznis, nećete verovati šta je morala sve da uradi pre nego što stignu gosti! (VIDEO)

Mnogi nisu mogli da veruju koliko snage i energije je uložila ova žena.

22.09.2023 15:01

UMESTO DA PLAČE POSLE RAZVODA LUNA JE ZASUKALA RUKAVE:  Pokrenula je sopstveni biznis, nećete verovati šta je morala sve da uradi pre nego što stignu gosti! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/cleaner__10

Razvod je najčešće jedan od najtežih trenutaka u životu bez obzira na razlog zbog čega je došlo do kraha braka. Sa bolom i gubitkom svi se nose na svoj način. Za razliku od većine žena koje nakon razvoda traže pomoć psihoterapeuta kako bi prevazišle ovaj period, jedna Kineskinja po imenu Luna je pokazala kako se ona bori nakon što je ostala bez muža. 

Ona je odlučila je da uzme svoj život u ruke i da nakon razvoda pokrene sopstveni biznis. U snimku koji se pojavio na Tiktok mreži ona je objasnila da je nakon kraha braka iznajmila restoran za 800 dolara kako bi pokrenula novi posao .

Printscreen/TikTok/cleaner__10

Devojka je pokazala kako je odlučila da započne novi život

Ona nije posustala ni kad je otvorila vrata restorana  i shvatila da je zapušten i u prilično lošem stanju jer se nije čistio deset godina. Umesto da kuka ona je zasukala rukave i rešila da sve očisti uključujući ostatke gareži jer je lokal preživeo požar. 

Cevi su bile prekrivene slojem crne masti poput smole, zarđale šerpe, zapoušten uređaj za ventilaciju, grejanje...Tiktokerka je uz pomoć jakih sredstava za dezinfekciju i uklanjanje tvrdokornih slojeva masnoće sve to očistila.

Kad je sredila i izribala pločice od masnoće i prljavštine tek tada se videla njihova prava boja. Uprkos velikom i teškom poslu Luna nije odustajala sve dok neugledni i zapušteni restoran nije sredila cakum - pakum.

Mnogi pratioci na društvenim mrežama nisu krili svoje oduševljenje obavljenim poslom i čišćenjem

- Iznajmljivanje 800 dolara, čišćenje 8000.

- Ona se definitivno razvela jer je mnogo čistila.

 

@cleaner__10 After divorce, I rented this store for $800 , cleaned it up, and started a new life#clean #Life #women ♬ Dj Steereeo Heearts - Dj suwandi

 

- Nakon ovih snimaka posle razvoda, ona je postala profesionalni čistač.

- Trebalo je da tražiš da ti daju besplatno na godinu dana taj restoran koliko je bio prljav i zapušten. 

- Ovo je tako nadahnjujuće.

- Luna, svaka ti čast. Ti si neverovatna - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili kako je ovaj video primer kako žena  mnoge nedaće u životu može da prevaziđe kroz rad i kreativne ideje. Većina je imala samo reči hvale za mladu Kinskinju koja je imala snage da počne život ispočetka. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)