Zanimljivosti

KADA VIDITE ŠTA JE OVA ŽENA PRONAŠLA U ORMARU ZASTAĆE VAM KNEDLA U GRLU: Misteriozno "jaje" ju je uplašilo nasmrt, a potom se odmah oglasila na društvenim mrežama! (FOTO)

Korisnici interneta su iznosili različite zastrašujuće teorije, a neki su posumnjali da se radi o potencijalnom mladunčetu dinosaurusa.

13.08.2023 10:02

KADA VIDITE ŠTA JE OVA ŽENA PRONAŠLA U ORMARU ZASTAĆE VAM KNEDLA U GRLU: Misteriozno "jaje" ju je uplašilo nasmrt, a potom se odmah oglasila na društvenim mrežama! (FOTO)
shutterstock.com

Slika misterioznog "jajeta" osvanula je na Fejsbuku, nakon čega su korisnici ove društvene mreže počeli da iznose različite zastrašujuće teorije o tome šta bi to moglo da bude. 

Sve je počelo tako što je Ejmi pronašla čudan "predmet" u ormaru svog sina i nije mogla da shvati šta je to, pa je sliku poslala svom prijatelju koji ju je postavio na Fejsbuk. Porodica se nadavno uselila u kuću, pa nisu znali da li je predmet tu već neko vreme, ili je samo naglo narastao. 

Printscreen/Mirror/Facebook

Pronašla je misteiozno "jaje" u ormaru svog sina.

Početna objava na Fejsbuk stranici "Famili Lokdaun Lovdavn Tips and Ideas" glasi: "Ovo je unutar ormara prijateljičinog sina. Ne znaju da li je oduvek tu, jer ga nisu primetili kada su se nedavno uselili, ili se tek pojavilo i naglo naraslo?"

Ubrzo su korisnici ove društvene mreže počeli da iznose različite teorije o tome šta bi to mogli da bude, dok su drugi rekli sa ne sme da se dodiruje rukama. Takođe, neki su rekli da bi ovo moglo posledica razmnožavanja domaćeg pauka u vidu čaure, dok su drugi iznelii još neobičnije tvrdnje, piše Miror.

shutterstock.com

Čaura u kojoj se razmnožavaju paukovi liči na sliku koja je izazvala buru komentara na društvenim mrežama.

- Da je ovo bilo pre milijardu godina, rekao bih da imate posla sa "jajetom dinosaurusa."

- Moj suprug se bavi deratizacijom i veruje da je ovo gnezdo pauka. Možete da ga usisate, a zatim da izbacite pauka iz usisivača.

- Ako je ovo gnezdo pauka, unutraće biti na hiljade njih.

- Ovo nije era dinosaurusa zato nemojte da dižete paniku, ovo je klasična čaura u kojoj se paukovi razmnožavaju. Samo je uklonite i mirni ste - glasili su samo neki od komentara. 

shutterstock.com

Paukovi se razmnožavaju u čauri da bi mladi bili zaštićeni, a potom se skrivaju u sigurnim šupljinama izvan nje.

Razmnožavanje paukova

Paukovi se razmnožavaju polnim putem. Posle parenja ženka polaže jaja i pravi čauru koja služi kao držač za njih. Iz nje izlaze mladi paukovi koji se prilikom rasta "presvlače" nekoliko puta dok ne ugledaju svetlost dana i obično se skirvaju u nekim poukotinama gde će biti na sigurnom.

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)