Zanimljivosti

SEDAM NAJBOLJIH PRIJATELJICA JE PRE 20 GODINA REŠILO DA OSTARI ZAJEDNO: Ruševinu na selu pretvorile u vilu, a sada ponosno pričaju svoju priču! (FOTO+VIDEO)

One su rešile da zajedno izaberu savršen dom u kome će živeti kada se penzionišu.

09.08.2023 16:00

SEDAM NAJBOLJIH PRIJATELJICA JE PRE 20 GODINA REŠILO DA OSTARI ZAJEDNO: Ruševinu na selu pretvorile u vilu, a sada ponosno pričaju svoju priču! (FOTO+VIDEO)
Prntscrn/YouTube/ 一条Yit

Mnogi kažu da prijateljstva koja traju duže od 20 godina traju do kraja života, a ovih sedam Kineskinja rešilo je da ovu teoriju sprovede u delo. One su rešile da zajedno izaberu savršen dom u kome će živeti kada se penzionišu. Grupa od ovih sedam devojaka u Guangdžou u Kini sklopila je dogovor da će proživeti svoje poslednje dane zajedno. Sakupile su 580.000 dolara i da otkupile kuću u izgradnji od 700 kvadratnih metara. Ovu kuću su posle kupovine prilagode svojim potrebama i žele da u njoj provedu ostatak života.

- Rekle smo da ćemo se sastati na jednom mestu kada budemo imale 60 godina. Odlučile smo da sakupimo novac i budemo tu jedna za drugu. Kako ne bi bile dokone i svađale se kada odemo u penziju, planski smo kupile kuću van grada. Imaćemo veliki vrt i baštu. Jedna od nas će biti zadužena za kuvanje, druga za brigu o vrtu, treća će voditi računa o povrtnjaku, pa nećemo imati vremena za svađu - rekla je jedna od njih.

Rešile su da enterijer zajedničkog doma bude minimalistički, a nameštaj su uglavnom uvozile iz Indije i Maroka. Izgleda da je minimalizami velika količina svetlosti ono oko čega su se složile ove prijateljice koje planiraju da ovde provedu ceo svoj život. 

 

- Jedina zajednička prostorija je dnevna soba, ili trpzarija u kojoj svaki obrok možemo da podelimo uz smeh i veselje. Veoma smo prisne, čak više nego neke bliznakinje i želimo da ostarimo zajedno - rekla je jedna od njih za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)