Ostali ljubimci

KROZ PROZOR PORODIČNE KUĆE UGLEDALI SU MEDVEDICU SA MEČIĆIMA: Ono što je potom usledilo niko nije mogao ni da nasluti (FOTO+VIDEO)

Medvedić je zapanjen što je video čovek isto koliko je i čovek iznenađen njime!

06.08.2023 14:06

KROZ PROZOR PORODIČNE KUĆE UGLEDALI SU MEDVEDICU SA MEČIĆIMA: Ono što je potom usledilo niko nije mogao ni da nasluti (FOTO+VIDEO)
Instagram-viralhog

Divlje životinje ne napuštaju svoja prirodna staništa tek tako. Mnogi smatraju da će one izaći van svog okruženja jedino kada su ugrožene ili bez hrane. Medvedice važe za veoma brižne mame koje po svaku cenu štite i čuvaju svoje mladunce, tako da je pojavljivanje jedne medvedice u dvorištu porodične kuće u Tenesiju, Americi, bilo krajnje netipično.

Mnogi koji su videli snimak prokomentarisali su da mama medvedica nikada ne bi čak tri svoja mečeta izložila opasnosti i rizikovala dovodeći ih u okruženje ljudi, da je glad nije naterala na to.

Snimak o kome priča ceo svet prikazuje članove porodice koji počinje ushićenom američkom porodicom koja ceolokupan prizor koji se odvija na metar ispred njih posmatra sa druge strane vrate. Na snimku se čak vidi potiljak jednog od mališana iz doma. Ispred njihove kuće u samom dvorištu i na metar od njih, odvija se nesvakidašnji prizor. Crna medvedica očigledno je izašla iz svog staništa i krenula da istražuje dvorište u kojem ova porodica živi, a to čak nije bilo sve, ona je u ovu istraživačku misiju povela i sva tri svoja mališana.

Ljudi su radoznalo usnimili fascinantan prizor. Najviše pažnje izazvao je jedan medved koji se, pogledavši u pravcu vrata, čak izvio na zadnje noge kako bi što bolje osmotrio celu teritoriju. Medvedić je najverovatnije video i čuo ljude.

- Bebe medvedi su specijalno posetili ovaj dom u Tenesiju - stoji u opisu snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ViralHog (@viralhog)

Snimak je pregledan milionima puta, a samo na Instagramu dobio je 747.000 sviđanja.

-  Zašto su svi u panici?

- Možda vam deluje slatko, ali ovo nije usamljen slučaj, medvedi su iz nekog razloga počeli da se spuštaju i sve više ih ima u dvorištima po Tenesiju. Turistima je to slatko i žele da se slikaju sa njima, ali bitno je da ne zaboravimo da su u pitanju divlje životinje.

- Medevdić koji je u fazonu: "Mama, mama, mislim da sam video čoveka!"

- Medvedić zbunjen detetom, kao i dete njime!

- Medvedica nikada ne bi svoje maldunce izložila ovolikom riziku da nisu životno ugroženi, verovatno nemaju hrane.

- Temperaturne promene su i njih naterale da se sele.

- Mnogima je ovo slatko i smešno, a zapravo može da bude veoma opasno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)