Ostali ljubimci

MEDVED JE NAIŠAO NA AUTOMOBIL I KRENUO KA VRATIMA: O reakciji mladića koji ga je video svi govore, javnost ga nemilosrdno napala zbog onoga što je uradio! (FOTO/VIDEO)

Kada imate kuću u prirodi, morate da budete spremni i na "nezvane goste"!

10.07.2023 11:01

MEDVED JE NAIŠAO NA AUTOMOBIL I KRENUO KA VRATIMA: O reakciji mladića koji ga je video svi govore, javnost ga nemilosrdno napala zbog onoga što je uradio! (FOTO/VIDEO)
Instagram-epicfpage

Ljudi koji žive u neposrednoj blizini šuma, svedoci su brojnih nepoželjnih gostiju koji mogu da se iznenada pojave u njihovom domu ili pak automobilu. Pod tim se misli na divlje životinje kojima su šume prirodna staništa, pa nije retkost da poneka lisica, vuk ili medved zalutaju u dom, dok su kod Amerikanaca rakuni maltene svakodnevna pojava. 

Lisice imaju znatiželju mačaka pa se neretko događa da “zavire” u poneke kuće, ali vuk ili medved bi predstavljali pravu opasnost. Mladunče medveda je ovoga puta bilo to koje je želelo da ispita teritoriju na kojoj žive njegovi susedi. Zamislite kakav bi šok usledio kada biste ušli u svoj automobil koji je regularno parkiran ispred vaše kuće, a u njemu zatekli manjeg medveda. Mnogi to ni ne žele da znaju, ali jedan par bio je očevidac medveda koji je samostalno ušao u komšijski automobil.

Muškarac i žena sede u kolima i snimaju manjeg medveda koji prilazi automobilu koji je parkiran ispred njihovog. Medvedić prvo ispituje vozilo i na opšte zaprepašćenje svih, on odmah shvata kako se otvaraju vrata na kolima koja nisu bila zaključana. Ovo meče ne samo što otvara vrata od auta, već uspeva da uđe na zadnje sedište, a čak i da zatvori vrata za sobom.

Žena koja je usnimila sve je krajnje zapanjena i ona viče suprugu da pritisne sirenu kako bi uplašio medveda. Međutim, iz nekog razloga njen partner nikako da zatrubi. On je možda jednako iznenađen medvedom, možda želi da vidi da li će medvedić zaista samostalno uspeti da otvori vrata i uđe u auto ili se možda čak i uplašio, tek čovek imena Brent, kako ga supruga neprestano oslovljava, nije uopšte zatrubio sve do samog kraja kada je medved već ušao u komšijski automobil i za sobom zatvorio vrata, a i to trubenje je bilo slabašno i bez efekta.

 

 

Snimak je pregledan više hiljada puta, dobio je 22.000 sviđanja i na stotine komentara.

- Kako da kažemo komšijama da im je u autu medved - stoji u opisu snimka.

- Nije mi jasno zašto Brent nije pritiskao sirenu na vreme.

- Sve što je Brent trebalo da uradi je da se kolima približi komšijskim i da ne spušta ruku sa sirene.

- Brent ne voli preterano medvede, a izgleda ni komšije.

- Ova žena je toliko puta rekla Bretu da  pritisn esirenu, koju on nije, da je mogla i sama to da uradi.

- Jasno je da ovaj par ne voli preterano prve komšije.

- Brent me je izludeo, sve vreme gledajući kako medved ulazi u auto i ne radeći aposlutno ništa.

- Postoje dva tipa muškarca, muškarci od akcije i postoji Brent.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)