Ostali ljubimci

FOTOGRAFISAO JE JEZERO, A ONDA JE KA NJEMU POTRČALO NEŠTO I JEZIVO RIKALO: Snimak ledi krv u žilama, čovek je zatim uradio nešto zbog čega je svet zanemeo! (VIDEO)

Iskusnim umetnicima, koji svojim fotoaparatima beleže najneverovatnije prizore iz prirode, susreti s divljim životinjama nisu strani, ali zbog ovog bi svi zanemeli.

27.06.2023 10:15

FOTOGRAFISAO JE JEZERO, A ONDA JE KA NJEMU POTRČALO NEŠTO I JEZIVO RIKALO: Snimak ledi krv u žilama, čovek je zatim uradio nešto zbog čega je svet zanemeo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/9geek

Susret s divljim životinjama uvek može da bude neprijatan i to najbolje znaju fotografi koji se bave beleženjem prizora prirode s područja na koje bi običan čovek retko, ili gotovo nikad, kročio. Zato njima nisu strani bliski kontakti s jelenima, divljim svinjama, lisicama, pumama, ali i mnogo opasnijim vrstama, poput lavova, vukova i medveda. 

U to se uverio jedan umetnički fotograf koji se našao na predivnom jezeru u očigledno kasno jesenje doba, želeći da zabeleži neverovatne prirodne lepote. Međutim, ono što nije očekivao, kao ni njegov saputnik koji ga je snimao tokom putovanja, jeste da će im se prikrasti ogromna divlja životinja. U pitanju je bio medved, koji kao da se pojavio niotkuda i potrčao ka ljudima, očigledno ubeđen da mu oni narušavaju stanište i predstavljaju neku vrstu pretnje. 

U trenutku je nastao muk, snimatelji su se očigledno skamenili jer je životinja trčala ka njima i rikala, a onda je hrabri fotograf uradio nešto neverovatno.  

Printscreen/TikTok/9geek

Fotograf je u daljini ugledao životinju koja jurišala ka njemu i rikala iz sveg glasa 

On je, naime, uprkos opasnosti u kojoj se našao najpre pokušao da se približi medvedu kako bi ga slikao, međutim, ubrzo je shvatio da mu je razjarena životinja previše blizu i da je u opasnosti. Da ne b i završio u ćorsokaku, muškarac je reagovao instinktivno i on pojurio ka medvedu, udarajući nogom o zemlju i ispuštajući ton kojim je želeo da ga otera.  

Očigledno preneražena životinja, jer nije očekivala takav razvoj događaja, ukopala se na trenutak u mestu, a zatim se okrenula i otrčala u drugom pravcu koliko je noge nose. 

Snimak je na TikTok mreži postao viralan i sakupio je milion sviđanja.

- O, Bože... to je bilo tako blizu medveda... -

- Moje srce... -

- Fotograf je propustio divnu priliku za sliku -

- Svaka čast, čoveče - 

- Ko bi još imao hrabrosti za ovakav potez? - 

- Ja sam se skamenio - 

- Brat je samo želeo selfi - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su nastavili da zbijaju šale na račun medveda primetivši ironično "kako je izuzetno brz i hrabar", dok su drugi naveli kako je kamerman želeo samo kratko da porazgovara sa njim, ali da mu medved to nije dozvolio. Bilo je i šala da je fotograf želeo samo zagrljaj, ali da je medved pobegao.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)