Zanimljivosti

SEDELA JE U RASTORANU NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ NEPOZNATI MUŠKARAC URADITI: Devojka je bila u šoku, video se strah u njenim očima (VIDEO)

Sve vreme je ponavljala da mora da zna ko joj je to priredio.

07.08.2023 14:02

SEDELA JE U RASTORANU NE SLUTIVŠI ŠTA ĆE JOJ NEPOZNATI MUŠKARAC URADITI: Devojka je bila u šoku, video se strah u njenim očima (VIDEO)
Printscreen/TikTok/neenib

Zabrinuta i tužna lica su svuda oko nas. Nažalost, mnogi ih ne primećuju ili se trude da ih ne vide, često prolazći pored njih i ignorišući ih. Sa druge strane oni koji u prolazu primete da neki nisu u baš najboljem raspoloženju, opet ne znaju kako da im pomognu gledajući na njih kao na strance. Ipak, nečiji zabrinuti pogled se može uočiti izdaleka a neki, kako se čini, ne mogu ipak ostati imuni na to. TikToker Ninib Jukana je tokom obilaska jednog tržnog centra u restoranu zapazio zabrinutu devojku koja je bila sama za stolom i odlučio je da uradi nešto nesvakidašnje.

- Izvinite šefe. Kako ide? Video sam dole u holu devojku koja ruča sama...mislio sam da bi bilo lepo da platim njen račun  - obratio se mladić konobaru zatraživši od njega uslugu da devojci predoči da je njen račun plaćen.

Printscreen/TikTok/neenib

Tiktoker je zapazio devojku koja delovala tužno ručajući sama u jednom rstoranu

Konobar je to odmah prihvatio rekavši da je potpuno u redu otišavši do devojke i rekavši joj da je račun izmiren i da nema potrebe da brine za to.

- Kako to mislite?- upitala je devojka iznenađeno konobara.

- Tako lepo...sasvim slučajni prolaznik odlučio je da plati račun i postoji još jedno iznenađenje za vas - dodao je konobar.

Iako je devojka insistirala da joj konobar otkrije identitet tog čoveka, on je odbijao da joj kaže, rekavši da taj stranac to inače radi i za druge i da je ona bila danas odabrana. Devojka je bila uporna, shvativši na kraju da nikada neće saznati ko je pokazao tako lep gest prema njoj. Konobar je u narednom trenutku došao sa cvećem rekavši da je to drugo iznenađenje koje je stranac pripremio za nju. Buket je bio u istoj boji kao i povez njenog psa a devojka nije krila oduševljenje zbog svega toga.

- E pa sada ona zna.

- Preplašila se.

@neenib

Her reaction was THE BEST one 🥺❤️ ♬ original sound - Neenib Youkana

- "Moram da znam" ona je zaista želela da zna ko je to, kako bi mu se zahvalila...sigurna sam..

- Sam ne znači biti usamljen..neki ljudi vole da sede sami.

- Promenio si njeno raspoloženje iz tužnog u zbunjujuće.

-Kakvu si divnu stvar učinio za nju

- Ona će o ovome misliti do kraja života.- komentarisali su korisnici mreže.

Gest dobročinstva poznatog Tiktokera nije ostavio ravnodušnim nikoga. Mnogi od njegovih pratilaca su priznali kako on zaista čini neverovatne stvari uprkos tome što ima mnogo novca i da bi to trebalo da bude misija svakog poznatog čoveka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)