Zanimljivosti

TREBALO JE DA TO BUDE NJEN NAJLEPŠI DAN: Devojčica je duvala svećice na tortu, u par sekundi nastala je nezapamćena drama (VIDEO)

Niko nije ni slutio da se ovakvo nešto može desiti.

11.07.2023 17:01

TREBALO JE DA TO BUDE NJEN NAJLEPŠI DAN: Devojčica je duvala svećice na tortu, u par sekundi nastala je nezapamćena drama (VIDEO)
Printscreen/TikTok/vlde0svirais

Dečije rođendanske proslave su obično u svrsi da se mališani zabave, a kako to često biva na njima prisustvuju i stariji i čini se da ni njima ne manjka zabave. Dok neki roditelji zakupljuju dečije igraonice kako bi izašli u susret detetovim željama te okupili njegove prijatelje, drugi roditelji pokušavaju da naprave razne improvizacije kako bi napravili detetu zabavu po meri.

shutterstock.com

Gašenje svećica na rođendanu je jedan od najzanimljivijih trenutaka za mališane

Na jednoj zabavi majka se potrudila da se postara o svemu i da gašenje svećica za dete bude poseban trenutak. Okupivši oko sebe svoje prijatelje i porodicu, devojčica se sa osmehom na licu spremala da ugasi svećicu, a u tome su želeli da joj pomognu najbliži, a majka i mlađi brat su bili odmah do nje. 

Viralni snimak koji je na TikToku pokupio preko 600.000 sviđanja prikazuje devojčicu kako se naginje ka stolu ne bi li poželela želju, da bi se on u narednom trenutku izvrnuo i raspao, tako da se slavljenička torta našla na podu. Reč je o nekoj vrsti montažnog improvizovanog stola, koji se sastojao od postolja i nogara koji nisu izdržali pritisak devojčicinih ruku. Iako se torta našla na podu i devojčica je pala preko nje te se rasplakala, nezgoda je ipak naišla na gromglasan smeh prisutnih.

- Samo što je zatvorila oči i sve..bila je tako srećna.

- Zašto se smeju toliko? To je njen dan, jadna ona.

- Jao, jadno dete.

- Sviđa mi se.

- To u pozadini me zasmejava- komentarisali su korisnici mreže.

Ova mala nezgoda je neke uplašila dok su drugi sve shvatili kao zabavu, što se čuje i u snimku. Većina je rekla da je zarazni smeh žene potpuno relativizovao neprijatnu situaciju u kojoj se našla devojčica, a drugi su komentarisali da je ipak najvažnije da je sve proteklo na kraju u najboljem redu. 

Prošlo je izvesno vreme nakon što je neko od okupljenih podigao devojčicu koja je po licu bila umazana tortom, što su neki u komentarima osudili.

Ipak, snimak je bio u svrsi zabave pa su se mnog nasmejali zbog cele situacije dok je bilo i onih koji su rekli kako je sve bilo isplanirano. Ipak to je teško uzeti u obzir ako se radi o tome da je devojčica mogla da se povredi i da proslava propadne u potpunosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)