Zanimljivosti

ZARADILA JE 27.000 EVRA, A RADI SAMO 15 MINUTA DNEVNO: Ova žena otkrila je savete za bogaćenje iz fotelje (VIDEO)

Domaćica ima dodatni biznis i nije ni slutila da će joj biti ovoliko profitabilan.

08.07.2023 17:00

ZARADILA JE 27.000 EVRA, A RADI SAMO 15 MINUTA DNEVNO: Ova žena otkrila je savete za bogaćenje iz fotelje (VIDEO)
Tik tok

Kriza visokoh životnih standarda nastavlja da opterećuje mnoge novčanike i sve više ljudi se okreće dodatnim poslovima koji bi mogli da im donesu nešto novca. Ukoliko se i vi borite sa ovim problemom i tražite jednostavan način za zaradu ovo može da bude dobra ideja. Sve što vam je potrebno jesu društvene mreže, besplatan program i 15 minuta dnevno. Jedna domaćica je otkrila da tako uspeva da zaradi 2.600.evra uz ovakav sporedni posao, a ovo su njeni saveti. 

Tiktokerka Greta je otkrila da joj je ovaj dodatni posao promenio život iz korena za samo šest meseci. Ona prodaje digitalne sadržaje na platformama koje to podržavaju (npr. Etsy) i sada želi da pomogne drugima da razviju biznis. 

- Ovo je jednostavan način za novčanu dobit. Kao domaćica zarađujem prodajom digitalnih sadržaja koje postavljam na platforme sa kojih korisnici mogu da ih skinu i samim tim novac leže na moj račun - objašnjava ona.

Kaže da je veoma jednostavno i da svoju ideju možete da sprovedete u svega tri koraka.

- Koristite aplikaciju Canva da biste kreirali svoje proizvode, postavite ih na platformu takvog tipa, a zatim iskoristite društvene mreže za reklamu - dodaje Greta.

U drugom snimku potvrđuje ono što je rekla i želi da inspiriše ljude da krenu njenim stopama. 

- Ovo može biti i vaša priča ako danas počnete - zaključuje ova domaćica.

U drugim videima na Tiktok nalogu pokazala je neke ideje za stvaranje proizvoda u aplikaciji Canva. Oni se mogu  prodavati ovoj, ili sličnim platformama. Među tim predlozima su šabloni za etikete proizvoda, štampane igre za zabavu, tabele za organizovanje budžeta, kao i radne sveske za decu. 

Takođe, pokazala je koliko je uspeha postigla prodajom jednog proizvoda od oko 10 evra u periodu od dve godine. U tom peridou zaradila je neverovatnih oko 25.750 evra, a sada koristi svoj uspeh da pomogne drugima da započnu svoj privatan biznis.  

@gretecreates2 I can teach you how to sell digital downloads on Etsy & other digital product tips✨ Watch my pinned videos & click the link in my bio to learn how to make passive income with digital products👩‍💻 #digitalproducts #etsydigitaldownloads #sidehustleideas #onlinebusinesstips #passiveincomeideas #makemoneyonline ♬ original sound - Rhian ❤

Gretin klip je očigledno impresionirao mnoge, sa obzirom da je brzo sakupio čak 69.200 pregleda, 1.583 lajka, 42 komentara i 65 deljenja, a ovo su neki od njenih odgovora na postavljena pitanja pratilaca.

- Reklamirajte se preko društvenih mreža i Pinterest-a, a kasnije će potencijalni kupci da vas prepoznaju - zaključila je Greta. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)