Sex

ONA JE ONLI FANS MODEL I ZARAĐUJE VIŠE OD PREMIJERA: Lepotica bujnih grudi zaludela je muškarce širom sveta, a evo kako zapravo izgleda! (VIDEO)

Australijanka razbesnela influensere širom sveta, a jedan je ortkrio njenu tajnu!

02.07.2023 22:00

ONA JE ONLI FANS MODEL I ZARAĐUJE VIŠE OD PREMIJERA: Lepotica bujnih grudi zaludela je muškarce širom sveta, a evo kako zapravo izgleda! (VIDEO)
instagram/karinairbi

Australijska influenserka Karina Irbi otkrila je sumu novca koju zarađuje od prodaje raskalašnog sadržaja na OnliFans-u. Ona se pridružila veb stranici za odrasle ranije ove godine, a sada je otkrila detalje svog novog poslovno izazvova.

Tokom pitanja i odgovora na Instagramu, Karina je otkrila da ima 3.135 pretplatnika na OnliFans-u, što je svrstava u prvih 0,55 odsto kreatora sadržaja. Sa pretplatom od oko 13 evra mesečno, to znači da ona zarađuje oko 38 hiljada evra mesečno ili 450.000 dolara godišnje. To je više od godišnje plate premijera Australije Entonija Albanezea od 330 hiljada evra godišnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

Obraćajući se svojim brojnim pratiocima na Instagramu u martu, Karina je rekla da njen suprug Rajan Džons veoma podržava kako ona zarađuje novac na fotografijama i snimcima svojih oblina.

- On to voli! On je moj najveći fan i podržava sadržaj koji plasiram na ovoj platfotmi - kaže Karina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

Međutim, došlo je do sukoba na društvenim mrežama zbog serije snimaka koje je podelio influenser Džon Dorsi koji se bavi raskrinkavanjem. Rekao je da je ona licemer i da sređuje svoje fotografije pre objavljivanja, a fanove poziva da to ne čine. Objavio je seriju video snimaka u kojima je prozvao posebno zato što je ceo njen brend izgrađen na prirodnosti koju promoviše, a to je sve samo ne prirodan izgled

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Dorsey (@goob_u2)

Međutim, Karina je uzvratila na tvrdnje rekavši za Dejli Mejl Australija da je jedna od "najotvorenijih, najiskrenijih i najtransparentnijih influensera na društvenim mrežama u 2023. godini". Dodala je da postovi ovog influensera promovišu mržnuju prema njoj i da ruše njen integritet.

- Ovo je najveća količina licemerja na koju sam ikada naišao. Ona je poznata po tome što ohrabruje devojke da ne sređuju svoje fotografije i ne uklanjaju celulit - ističući niz Karininih neuspeha u montaži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby)

Karina je za Dejli Mejl Australija rekla da je Dorsijev video samo "drama".

- Prilično je očigledno da kada pogledate moj sadržaj, postove, kolumne, priče, dobijate autentičnu i nefiltriranu verziju mene. Iz tog razloga više vremena se fokusiram na TikTok video snimke, jer je to autentičnije i transparentnije mesto. Mnogi neopznati ljudi mi govore da sam ružna, debela, da imam grubu kožu i tome slično. Govorim o onlajn maltertiranju zbog posledica koje je ostavilo na moju psihu - kaže Karina. 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)