Zanimljivosti

MLADENCI SU UŽIVALI NA VENČANJU, A KADA SU IM UNELI TORTU NASTAO JE ŠOK: Ovome se niko nije nadao, svi su u neverici gledali u ovaj neverovatan prizor (VIDEO)

Gosti su zanemeli kada se pred njima pojavilo pravo poslastičarsko remek delo.

08.06.2023 12:01

MLADENCI SU UŽIVALI NA VENČANJU, A KADA SU IM UNELI TORTU NASTAO JE ŠOK: Ovome se niko nije nadao, svi su u neverici gledali u ovaj neverovatan prizor (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kerwen2011

Za venčani par svadba je dan koji su najviše iščekivali i trude se da taj događaj organizuju najbolje što mogu i da ga pamte zauvek. Mnogi mladenci za svoj poseban dan neretko potroše više novca nego što imaju smatrajući da se na ovakvim trenucima ne treba štedeti. Sa druge strane, ima i onih koji koji uživaju u luksuzu u svakom smislu. Od hotela i restorana koje zakupljuju, preko dekoracije na svadbi do najsitnijih detalja. 

Printscreen/TikTok/kerwen2011

Gosti su ostali u potpunom šoku kada se pred njima pojavila torta u obliku svetlećeg dvorca

Torta je ipak ono što mnogi najviše iščekuju. Nekim parovima je bitno kakvog će ona biti ukusa, dok drugi više obraćaju pažnju na to kako će torta izgledati i koliko će zadiviti svoje goste. Poslednjih godina postao je pravi trend da mladenci svoje goste čašćavaju pravim remek delom od torte.

Naime, poznata je informacija da sve više Indonežana i mladenaca sa Istoka pridaje posebnu pažnju ovom tematskom delu svadbe pa se ne libe da izdvoje i pozamašne sume kako bi obezbedili za svoj goste poslasticu koja će probuditi sva njihova čula.

Ako niste nikada videli veću tortu od one na nekoliko spratov,a na koje smo navikli na standardnim venčanjima u Srbiji, evo kako to drugi narodi pomeraju granice. Na TikTok mreži se pojavio snimak sa jednog venčanja  iz Azije na kojem se pojavila torta u obliku dvorca koja je ostavila bez teksta kako goste, tako i korisnike društvenih mreža. Torta je bila dekorisana i napravljena tako da izgleda poput dvorca iz bajke i to u realnoj veličini.

- Da li je to svadbena torta ili njihova nova kuća?-

- Oni su kraljevići...ovo je predivno! Neka je par blagosloven -

- Ako nemam ovakvu tortu na venčanju, onda se neću udavati. Samo kažem-

- Toliko je gladnih na svetu..-

- Ovo je samo za gledanje, ne za jelo - komentarisali su korisnici TikTok-a.

 

Iako je većina tiktokera bila šokirana ovim poslastičarskim umećem, bilo je i onih koji su rekli da je ovakvo razbacivanje nepotrebno jer ima ljudi koji jedva sastavljaju kraj sa krajem. Inače, kako je navedeno u komentarima, ovo je remek delo poznatog ruskog poslastičara Renata Agzamova, koji je poznat po neverovatnom kulinarskom umeću i pravljenju grandioznih kreativnih torti za ovakve prilike, koje ljude širom veta ostavljaju bez teksta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

bg

08.06.2023 14:16

I tamo ima seljanije kao i kod nas.