Zanimljivosti

POZVALA JE KUĆI NA KAFU ŽENU KOJU JE UPOZNALA U PARKU, ALI ONDA JE U DOMU ZATEKLA ŠOK: "Iz kuhinje se čulo šištanje koje me je prestravilo"!

Neobična ispovest jedne mame izazvala je veliku pažnju na portalu Mumsnet.com, a onda su mnoge žene iznele svoja još neobičnija iskustva.

19.04.2023 13:01

POZVALA JE KUĆI NA KAFU ŽENU KOJU JE UPOZNALA U PARKU, ALI ONDA JE U DOMU ZATEKLA ŠOK: "Iz kuhinje se čulo šištanje koje me je prestravilo"!
pexels.com

Jedna mama je ostala izbezumljena nakon čudnog iskustva koje je doživela pozvavši svoju novu prijteljicu kod sebe kući na šoljicu kafe. Pošto su im se ćerkice na igralištu sprijateljile, dve mame su se počele da se druže. Pošto ih jednom zadesila oluja i veoma loše vreme dok su čekale devojčice sa igrališta, žena je logično novu poznanicu pozvala kod sebe jer bliže živi. 

Međutim, kada su ušle u kuću žena je morala hitno da se javi na telefon, pa se odmakla iz dnevne sobe, a onda je usledio šok. Najpre je čula neobičan zvuk, koji ju je uplašio, a kada se vratila ka dnevnom boravku zatekla je tu ženu u kuhinji i to kako mrtva hladna prži slaninu. 

- Bila je oluja i pošto je moja kuća bila mnogo bliže parku od njene pozvala sam je da svrati na šoljicu kafe - započela je ta mama svoju ispovest na portalu Mumsnet.com.

Kako je istakla, nije očekivala da će se ta, realno nepoznata, žena razbaškariti po njenoj kući.  

- Stavila sam čajnik da proključa i otišla u toalet, a zatim se javila na telefon. Dok sam pričala iz kuhinje sam čula zvukove, kao da neko nešto sprema, a zatim i šištanje - istakla je ona.

Foto: Shutterstock

Nepoznata žena se u njenoj kući ponašala kao prava domaćica i uzela je da priprema slaninu u tiganju 

Kada se vratila u kuhinju žena je zatekla šokantnu scenu. Njena nova poznaninca je pržila slaninu, bez pitanja, što znači da je preturala i po frižideru i po čitavoj kuhinji kako bi našla adekvatne sudove. 

- Kada sam je pitala šta radi rekla je da je gladna i da tog dana nije jela. Naravno, posle toga je nikad više nisam pozvala u kuću - piše u svojoj objavi zaprepašćena žena. 

Njena priča pokrenula je diskusiiju na platformi, pa su mnogi podelili slična iskustva.

- Komšije mog lekara opšte prakse su se jednom probudile od mirisa slanine i pronašli provalnika kako je sprema u njihovoj kuhinji -

- Moja kuća je bila na prodaju, a agent za nekretnine ju je pokazivao nekim roditeljima sa 5-godišnjakom. Dete je počelo obuveno da skače po našem krevetu. Roditelji su se smejali, a agent ga je ohrabrivao da skače više. Ugovor je poništen - komentarisale su korisnice na pomenutom sajtu.

Mnoge su podelile slična iskustva rekavši kako je to praksa kod mnogih ljudi da se osećaju opušteno iako po prvi put dolaze kod nekog, što je, kako su naglasile, nepoštovanje osnovnih društvenih normi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)