Srbija

Glovo pozira dok Volt slika: FOTKA koja dokazuje da nije sve u konkurenciji (FOTO)

Dok je i dalje u jeku skandal oko otkaza jednog zaposlenog u kompaniji za dostavu, grupa dostavljača u Nišu je pokazala da među njima nema "zle krvi" i da su tu jedni za druge uprkos tome što rade u konkurentskim firmama.

13.08.2022 09:30

Glovo pozira dok Volt slika: FOTKA koja dokazuje da nije sve u konkurenciji (FOTO)
FOTO: Srđan Glišić

Sigurno ste svakodnevno u prilici da vidite radnike najpopularnijih kompanija za dostavu hrane "Glovo" i "Volt" koji na biciklima žure da donesu naručenu hranu do određene adrese. Kroz glavu vam prolazi slika njihovog susreta i gledanja "popreko". Iako će svako pomisliti da između ovih radnika postoji zavist i sujeta, te svako gleda da prigrabi za sebe veće "parče", nije tako.

Mnogima je juče u Nišu ispred Delta šoping mola osmeh izmamio jedan prizor. Grupa radnika iz "Glova" je pozirala na fotografiji svom kolegi iz konkurentske kompanije. Nije poznato da li su se sreli sasvim slučajno, ali su se njih devetorica  nasmejani ispred ovog tržnog centra prepustili veštom fotografskom oku kolege iz "Volta".

FOTO: Srđan Glišić

Radnik iz "Volta" pokazao je da je profesionalizam ispred svega

Iako mnogi misle da se radnici iz ove dve firme ne podnose, mladi muškarac koji se uhvatio za objektiv kako bi ovekovečio lepu fotografiju svojih kolega, pokazao je da nema mesta sujeti i da je kolegijalnost ispred konkurencije.

Kakva profesionalnost!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)