Spremite se!

NOVA GODINA U SRBIJI: Evo koliko će vas koštati putovanje za doček!

Svi želimo da pobegnemo od grada za Novu godinu, a evo koliko to zadovoljstvo košta!

15.12.2021 22:30

NOVA GODINA U SRBIJI: Evo koliko će vas koštati putovanje za doček!
printscreen/instagram.com

Novogodišnja putovanja mnogima su u planu, a cene za odmor u ovom periodu skaču iz godine u godinu. Ipak, čini se, s obzirom na napornu svakodnevnicu koju svi živimo, da odmor negde na planini daleko od svega vredi svaku paru. 

Portal Srećna republika donosi vam cene koje možete očekivati ako rešite da odete na odmor negde u Srbiji za Novu godinu.

Zlatibor

Cene smeštaja u privatnim apartmanima na Zlatiboru kreću se od 55 do 100 evra. Uslov je minimalan boravak od tri ili četiri noći, a sve u zavisnosti od izbora smeštajnog objekta. Između 450 i 1.150 evra se kreće cena petodnevnog aranžmana na Zlatiboru, bez prevoza, u koji je uključen smeštaj u izabranom objektu i na bazi odabrane usluge, uz doček Nove godine u restoranu.

Nova godina na Kopaoniku

Kao ina Zlatiboru i na Kopaoniku postoji minimalan broj noćenja od tri ili četiri noći za doček. Iako za ovu godinu još uvek nije izbačen plan dočeka no Kopaoniku, cene po noćenju u tom periodu u apartmanima se kreću od 4.900 dinara po osobi, što je jedna od najjeftinijih opcija trenutno, što je iznenađujuće s obzirom da Kop spada za jednu od skupljih destinacija. U jednom od kopaoničkih hotela, cena smeštaja po osobi i po noći na bazi polupansiona uoči Nove godine iznosi od oko 380 do oko 500 evra, a sve u zavisnosti od izbora tipa smeštajne jedinice. Svakako ako se odlučite za ovu planinu nećete pogrešiti jer na Kopaoniku uvek ima dobrog provoda i nešto zanimljivo da se radi.

Tara

Jedna od jeftinijih opcija je četvorodnevni aranžman, koji iznosi 15.000 dinara po osobi, a koja se može naći u okviru ponuda turističkih agencija za mlade. U ovu ponudu, osim tri noćenja na bazi polupansiona, u cenu je uračunat i autobuski prevoz i obilasci predviđeni programom putovanja. Ukoliko, ne spadate u kategoriju ljudi do 26 godina, a želite da dočekate Novu godinu u jednom od hotela na Tari, cena je po osobi 9.000 dinara. Sem svečane večere, u tu cenu je uračunata i neograničena konzumacija pića iz ponude.

Banje

Vrnjačka banja, jedna je od omiljenih naših banja, te ne treba da vas čudi visina cena na koje ćete naići ako se odlučite da baš tu dočekate Novu godinu. Cena boravka u hotelima vrnjačke banje kreće se od oko 450 do nešto više od 700 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Navedena cena važi za dve osobe, sve u zavisnosti od toga da li je u pitanju paket od 2, 3 ili 4 noćenja, a sim svečane večere za doček, u cenu paketa je uračunata i repriza dočeka.

Počev od 15.000 dinara pa naviše se kreću cene novogodišnjih aranžmana u jednom od hotela u Sokobanji. Smeštaj je na bazi dva noćenja, uz uslugu punog pansiona, a uračunata je i svečana novogodišnja večera, kao i repriza dočeka.

Za koje god putovanje da se odlučite, budite svesni da ćete morati da odvojite velike svote novca, ali da ćete sigurno uživati i barem malo napuniti baterije za srećan početak nove godine. 

Komentari (0)