Oko sveta

KRISTIN NIJE MILIONERKA ALI ŽIVI KAO U BAJCI: Ne kuva, ne plaća račune već svakog dana uživa u luksuzu a nije dama lakog morala (VIDEO)

Ona je otkrila tajnu svog života, a komentari ne prestaju da se nižu.

30.08.2023 11:02

KRISTIN NIJE MILIONERKA ALI ŽIVI KAO U BAJCI: Ne kuva, ne plaća račune već svakog dana uživa u luksuzu a nije dama lakog morala (VIDEO)
Printscreen/urlebird.com/dutchworld_americangirl

Tiktokerka Kristin Kastelo živi kao u bajci. Ona živi na luksuznom brodu koji krstareći obilazi egzotične destinacije. Uživa u hrani koju drugi kuvaju za nju, ne brine o kući i prljavom vešu, ne iznosi smeće čak ne plaća struju niti druge troškove domaćinstva...

Umesto kućnih poslova ona je svakog dana na nekom od spa tretmana jednom rečju ima život na kome joj mnogi zavide. 

Nije milionerka 

Kristin nije milionerka koja  može sebi ovo da priušti, već obična žena sa prosečnim primanjima. Na luksuznom kruzeru, verovali ili ne, ona živi  potpuno besplatno. Iako bi mnogi pomislili da je Kristin žena lakog morala kojoj je neki bogataš obezbedio da uživa u luksuzu ni to nije slučaj.

U jednom video snimku ona otkrila tajnu svog raskošnog života.

- Moj muž je glavni inženjer na brodu i ja plovim kao njegova supruga. Krstarim s njim besplatno, jedem besplatno i živim na brodu s njim - otkrila je Kristin.

Ona može da potpuno besplatno koristi teretanu, spa centar, bazen i sve druge pogodnosti za goste. 
Međutim, kako je naglasila, ipak ima neka ograničenja.

- Mogu da uradim skoro sve što i članovi posade ili gosti na kruzeru osim nekoliko stvari. Zabranjeno mi je da se kockam u brodskom kazinu a kad pristanemo u luku moram da sačekam sat vremena nakon što gosti siđu sa broda u lukama pa tek onda da se i ja iskrcam - ispričala je ona. 

Blago tebi

Njena objava prikupila je 727.000 lajkova, a mnogi su u komentarima otkrili da joj zavide na luksuznom životu u kome uživa. 

- Pozivam sve inženjere brodova za krstarenje... Ja sam sama i spremna sam da budem žena na brodu.

- U redu, možete li neko da mi objasni kako se udati za inženjera na krstarenju?

- Moj muž ima pogrešan posao.

-  Blago tebi, ništa ne radiš samo uživaš... - bili su samo neki od komentara na njen post.
Odgovarajući na komentare Kristin je otkrila da nije baš potpuno besposlena i da ima svoj posao i da radi preko interneta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)