Ostali ljubimci

PSA SU OPKOLILI OGROMNI TIGROVI I IZGLEDAO JE BESPOMOĆNO: Evo šta se desilo i zbog čega se našao na pogrešnom mestu! (VIDEO)

Tigrovi su imali dobar razlog što su se toliko blizu približili ovom psu.

05.05.2024 09:40

PSA SU OPKOLILI OGROMNI TIGROVI I IZGLEDAO JE BESPOMOĆNO: Evo šta se desilo i zbog čega se našao na pogrešnom mestu! (VIDEO)
youtube/printscreen/Hublot Baggins

Društvenim mrežama često kruže neverovatni snimci životinja, a mnogi od njih ih prikazuju u vrlo opasnim situacijama. Skoro se pojavio jedan snimak koji ledi krv u žilama, nakon što se pas našao opkoljen ogromnim tigrovima koji su ga neprestano obilazili kao da će ga rastrgnuti istog trenutka. Pas je usnimljen kako šćućureno leži pored jedne stene dok tigrovi nervozno šetaju okolo a jedan mu se približava izuzetno blizu.

Iako su verovatno mnogi ovaj snimak gledali netremice misleći kako je pas nastradao i kako se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu istina je potpuno drugačija.

youtube/printscreen/Hublot Baggins

Pas je pokušavao da zaobiđe životinje u širokom luku

Pas koji je delovao kao bespomoćna životinja okružena sa divljači, je zapravo njihova majka. Iako će mnogi verovatno biti šokirani ovom tvrdnjom, činjenica je da su zapravo ovi tigrovi odrasli sa njom. 

Ovi tigrovi, nekada mladunci su završili u jednom ruralnom zoo vrtu u Kanzasu nakon što su ih spasioci doveli tu kada je njihova majka uginula. Izabela, kako se zove pas, pripada jednom od spasioca iz zoo vrta pa je ona preuzela brigu o mladuncima, a u snimku se vidi kako ih je kao male dojila kada su imali mesec dana. Tigrovi nisu zaboravili njen gest i dobrotu, kada ih je prihvatila kao svoje mladunce pa su joj vremenom uzvratili ljubavlju i brigom i zaštitom.

Izabela boravi u istom zoo vrtu a usnimljena je kada su je obilazili i sa njom se igrali tigrovi koje je podigla kao njihova druga majka ali i drugi tigrovi koji su sa njom odrasli i na čije prisustvo su se navikli.

Ljudi na mrežama su bili dirnuti ovom scenom, priznavši kako je ovaj pas pravi heroj i da će mu tigrovi večno biti zahvalni.

- Majka je majka.

- Najmoćniji  živi pas.

- Najpoštovanija reč...majka.

- Najzaštićeniji pas na svetu.

- Majka pas je pravi heroj a ne kao ljudi  koji tretiraju životinje poput monstruma - bili su neki od komentara.

Zlatni retriver se po mnogima pretvorio u najjaču majku na svetu i svojim primerom je pokazao kako su mnogi rekli da je majka uvek ista bez obzira da li je reč o ljudima ili životinjama. Mnogi su se složili da je Izabela verovatno tretirala mladunce tigra kao svoje i da im je bila potpuno posvećena zbog čega je sada oni tretiraju kao svoju biološku majku. 

Uprkos tome što se radi o dviljim životinjama, mnogi su primetili da tigrovi vrlo dobro znaju kako tretirati životinju koja ih je bukvalno odgajila i da će zbog toga ona biti zaštićena od njih dok god je u istom zoo vrtu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)