Ostali ljubimci

DEVOJČICA JE UTRČALA U KUĆU SKRIVAJUĆI ČUDNO STVORENJE U DŽEPU: Mama samo što nije pala od šoka kad je ugledala o čemu se radi! (VIDEO)

Ovo nije prvi put da ona u kuću donosi prijatelje iz prirode.

27.04.2024 09:40

DEVOJČICA JE UTRČALA U KUĆU SKRIVAJUĆI ČUDNO STVORENJE U DŽEPU: Mama samo što nije pala od šoka kad je ugledala o čemu se radi! (VIDEO)
Instagram-houseofhighlights

Deca su nepredvidiva kada je u pitanju donošenje životinja ili gmizavaca u kuću. Mačići i štenci su česta pojava, ali nije mali broj njih koji kao kućnog ljubimca imaju ježa, zeca, kornjaču, žabu, guštera, ili čak zmiju. Jedna neustrašiva devojčica donela je manju zmiju u kuću, a pritom ju je sakrila u džep.

Snimak je izazvao pravu pometnju na društvenim mrežama. Ova malena je ponosno ušla u dom i počela da objašnjava majci kako u džepu ima zmiju. Devojčica od oko sedam godina je ponosno govorila da u džepu drži zmiju, koja se navodno tu krije sama. Mama joj u početku nije verovala. Međutim, neprestano smejanje devojčice bez prednjih zuba i preturanje po džepovima je nateralo ovu mamu da se preispita.

Ona je čak rešila da snimi celu situaciju, što samo govori u prilog toga da ovoj malenoj nije prvi put da neku čudnu životinju donese u kuću. Devojčica kao da je bila spremna za avanturu napolju, tako da je imala vunene rukavice i njima je neprestano preturala po džepu. Najveće čuđenja u odeljku za komentare izazvala je reakcija njene mame.

Naime, majka ove devojčice je pošto-poto želela da joj ćerka pokaže da li zaista u džepu ima zmiju i to živu, kao što devojčica tvrdi. Malena pokušava da je izvuče, a u trenutku neizvesnosti žena joj poručuje: "Pa skini rukavice". Međutim, devojčica instiktivno ne skida rukavice i najzad uspeva da zmiju, nalik vodenoj, izvuče iz džepa. Njena majka je ostala zapanjena činjenicom da je zmija živa. Ona joj uz smeh poručuje da to "izbaci iz kuće".

- Ona je zaista imala zmiju u džepu - stoji u opisu videa.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 656.000 sviđanja i na stotine komentara. Većina je bila u šoku zbog majke koja je svesno ćerki rekla da skine rukavice kako bi golim rukama uhvatila živu zmiju koja joj je u džepu.

- Sama činjenica da ova majka traži od deteta da izvadi zmiju iz džepa je suluda, a onda kao vrhunac dolazi i uputstvo da devojčica skine rukavice, bukvalno mi je pala vilica gledajući i slušajući ovu suludu ženu!

- Srećom, devojčica je ignorisala detalj o skidanju rukavica, inače možda ova priča ne bi imala srećan kraj.

- Da li ja to čujem da joj majka poručuje: "Zašto ne bi skinula rukavice?!"

- Moraš biti zaista hrabar u tim godinama da uhvatiš i staviš u džep živu zmiju, devojčica će sigurno biti biolog ili pustolov.

- Skoro sam se onesvestio gledajući ovo!

- Mora da joj je to najmanje omiljeno dete čim je savetuje da skine rukavice pa golim rukama da izvlači zmiju, dok ona gospođa snima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)