Mace

OVAJ VIDEO KIDA SRCE: Posle 5 godina mačak je ostao bez najboljeg prijatelja, psa Barnija, a kada je primetio da ga nema njegova reakcija tera suze na oči! (VIDEO)

Bili su nerazdvojni i pokazali kako može da izgleda ljubav među različitim vrstama životinja.

05.10.2024 18:31

OVAJ VIDEO KIDA SRCE: Posle 5 godina mačak je ostao bez najboljeg prijatelja, psa Barnija, a kada je primetio da ga nema njegova reakcija tera suze na oči! (VIDEO)
tiktok/breeseff

Mačak Steč je pronašao novi dom 2019. godine kod svoje vlasnice Bri. Od samog početka, njih dvoje su postali nerazdvojni, provodeći vreme mažeći se na kauču i igrajući zajedno. Bri je čak primetila da je njen mačak počeo da imitira ponašanje psa Barnija, koji je postao Stečev uzor. Oni su jedno od drugog "pokupili" slična ponašanja. Steč je pokazao neobičnu sklonost ka aportiranju, aktivnosti koja je tipična za pse. Takođe, mačak je razvio naviku da pozdravlja vlasnicu kada se ona vrati kući, što je retko viđeno ponašanje kod mačaka.

@breeseff

💕 furever the best of friends

♬ Best of Friends - Pearl Bailly

To neobično ponašanje ukazuje na snažnu povezanost između Steča i Barnija, što je iznenadilo čak i Bri.

Nažalost, pet godina nakon što je Steč pronašao dom kod Bri, njihovo prijateljstvo je prekinuto. Barni, Stečev verni prijatelj, razboleo se i Bri je morala da ga uspava. Dok je Bri bila uz Barnija do poslednjeg trenutka, Steč je kod kuće čekao, a kada se vratila, primetila je da mačak traži svog prijatelja. Bri je opisala kako je Steč, nakon nekoliko dana, delovao kao da je shvatio da Barnija više nema i da se neće vratiti.

Sada, nakon što je Bri pokazala koliko su se voleli, objavila je i jedan video koji je mnoge rastužio. Ona je snimila mačka na krevetu psa kako samo sedi i tužno posmatra. Sugerisala je da je ovo prvi put da je mačak seo na krevet psa, i to baš kada je preminuo.


- Odrastao je sa njim od kako je imao šest meseci. Oni su bili vezani jedno za drugo. Nisam jedina koja je izgubila najboljeg prijatelja - navela je u videu koji je objavila na Tiktoku dok je prikazivala njihove zajedničke trenutke i time mnoge rastužila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)