Mace

OSTAVILA JE BEBU SAMU U SOBI NA TRENUTAK i odjednom začula vrisak starijeg deteta! Kada je dotrčala, već s vrata je videla scenu koja ju je zaprepastila! (VIDEO)

Snimak koji je jedna mama objavila na TikToku u rekordnom roku je sakupio više od 1,7 miliona sviđanja i to s dobrim razlogom.

24.05.2023 11:01

OSTAVILA JE BEBU SAMU U SOBI NA TRENUTAK i odjednom začula vrisak starijeg deteta! Kada je dotrčala, već s vrata je videla scenu koja ju je zaprepastila! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Odgajanje dece izuzetno je odgovoran i naporan zadatak, što naročito znaju oni koji su okupirani i drugim poslovima, a u blizini nemaju nijednog drugog člana porodice koji bi mogao da im pomogne. Jedna Tiktokerka je šokirala korisnike te društvene mreže nakon što je objavila snimak situacije iz svog doma koja je zatekla i nju samu. 

Naime, žena je na nekoliko trenutaka u spavaćoj sobi ostavila bebu samu na krevetu, dok se u isto vreme njena starija ćerka tuširala. Međutim, kada je devojčica izašla iz kupatila i ušla u sobu, tamo je zatekla scenu zbog koje je vrisnula i odmah pozvala majku. Izbezumljena žena požurila je iz kuhinje noseći mobilni telefon telefon u ruci, međutim, čim se pojavila na vratima prostorije u kojoj je bila beba, sve joj je postalo jasno. 

Uključila je kameru i snimila nesvakidašnju scenu koja je bukvalno raspametila korisnike TikToka

Printscreen/TikTok/pubity

Majka je dotrčala ka sobi i zatekla nesvakidašnju scenu na krevetu na kom je ostavila bebu 

Žena je videla kako njihova mačka bukvalno masira bebu koja je nekim čudom završila na stomaku. Bila je budna, otvorenih očiju i očigledno je uživala dok joj je maca pažljivo i nežno prelazila šapicama preko leđa, bacajući povremeno pogled ka vratima i "posetiocima". Životinja je izgledala toliko posvećeno i brižno, kao da se radi o nekoj profesionalnoj masaži u salonu.

Ovaj snimak je sakupio čak 1,7 miliona sviđanja, a mnogi su pozavideli ovoj porodici na divnom ljubimcu koji im, pored društva, pruža i ljubav i zadovoljstvo.

@pubity The way they STARE at the end 😭😭😭 (Amy E. via @ViralHog) #Pubity ♬ original sound - Pubity

- Koliko mačka zarađuje po satu kada je na usluzi deci? -

- Da li radi na zakazivanje? -

- Mislim da treba da ugasiš svetlo i zatvoriš vrata -

- Preslatko -

- Ja sam sledeća - komentarisali su korisnici mreže.

Preslatka maca pokupila je brojne simpatije, a mnogi su rekli da bi rado želeli takvog ljubimca ili bar da to radi njihova mačka koju već imaju. Pojedini Tiktokeri su primetili da beba ima snažnu vezu sa mačkom zbog čega joj se prepustila u potpunosti.

Bilo je onih koji su poručili majci da ne treba da brine za dete dok je u rukama brižljivog ljubimca i da joj nije potrebna dadilja. Većina se složila da je mačka pravi terapijski ljubimac, našalivši se da članovi porodice ne moraju tražiti masažu u salonima kad već besplatno imaju takve usluge u kući.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)