Mace

KOMŠIJSKI PAS JE NAPAO DEČAKA I UGROZIO MU ŽIVOT: Kada se čuo plač deteta, odjednom je u pomoć pritekla mačka, usledila je scena nakon koje su svi ostali u neverici (VIDEO)

Jedan mališan našao se na meti životinje koja je krenula ka njemu u nameri da ga povredi.

18.05.2023 15:00

KOMŠIJSKI PAS JE NAPAO DEČAKA I UGROZIO MU ŽIVOT: Kada se čuo plač deteta, odjednom je u pomoć pritekla mačka, usledila je scena nakon koje su svi ostali u neverici (VIDEO)
Printscreen Youtube/23 ABC News | KERO

Veruje se da je pas najbolji čovekov prijatelj, ali jedna porodica u Kaliforniji  imala je veoma loše iskustvo sa ovom životinjom. Četvorogodišnjeg Džeremija napao je komšijski pas i ugrizao ga za nogu. Napad je bio toliko jak da je dečak pao sa bicikla i počeo da zapomaže.

Pas ga je zgrabio za nogu i počeo da vuče po pločniku. A onda se na psa ustremila porodična mačka po imenu Tara. 

Printscreen Youtube/23 ABC News | KERO

Tara se nije odvajala od mališana ni kad je došao kući iz bolnice

Mačka heroj

U video snimku koji su zabeležele nadzorne kamere vidi se mačka Tara koja brzinom munje istrčava iz kuće i svom silinom se zaleće na psa koji je napao njenog drugara i zarila kandže u kuče.

Pas je shvatio da s mačkom nema šale i odmah je pustio dečaka, ali Tara nije odustajala čak je i pojurila psa sve dok ga nije oterala.

- Mačku smo usvojili pre šest godina kad nismo ni slutili da ćemo u međuvremenu dobiti tri sina. Tara je umiljata i nikad nisam mogla ni da sanjam da će na ovaj način braniti mog sina - rekla je mama dečaka.

Ona je ispričala da se njen sin igrao napolju vozeći bickil dok je ona zalivala cveće.

- Sledeće što sam videla, jeste pas koji ga je zgrabio za nogu i vukao po ulici. Pre nego što sam stigla, naša mačka je napala psa. Oterala je psa i vratila se do Džeremija kad je kuče pobeglo. Bilo je neverovatno - dodala je ona.

Deset šavova

Majka je odmah odvela Džeremija u bolnicu gde je dobio 10 šavova na nozi. Nakon što je došao kući mačka se nije odvajala od njega.

Kad su ga upitali šta misli o Tari, mališan je kao iz topa uzviknuo:

- Ona je heroj! 
Pas koji je i ranije napadao decu i bicikliste je uhvaćen, testiran na brojne bolesti a potom uspavan.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)