Kuce

Prodali kuću i OSTAVILI PSA U DVORIŠTU: Pomozimo da Pegi nađe dom (VIDEO)

Surovost nekih ljudi i neodgovornost se ne može pretočiti u reči, a dovoljna slika da to opiše. Ostavljena bez ičije brige i pomoći, bez razmišljanja da li će preživeti sutrašnji dan, jedna kuca iz Šapca čeka novog vlasnika, da joj vrati veru u ljude.

12.08.2022 12:00

Prodali kuću i OSTAVILI PSA U DVORIŠTU: Pomozimo da Pegi nađe dom (VIDEO)
Printscreen/Facebook/VIDEO/Prihvatilište za pse Šabac- VOLONTERI

Sudbina jedne male ženke psa iz Šapca vrlo je neizvesna, jer se ona praktično od skoro našla na ulici, iako još uvek boravi u svom domu. Naime, vlasnik kuće koja je stavljena na prodaju, ostavio je svog ljubimca od svega 18 meseci na milost i nemilost u svom dvorištu i sada se o Pegi niko ne brine, pošto je kuća već prodata.

Volonteri su objavili snimak bespomoćnog psa i zatražili od ljubitelja životinja i onih koji imaju humano srce, da udome Pegi. Ona je teška oko 15 kilograma i za sada nju hrani komšiluk, kako su objavili volonteri iz jednog prihvatilišta u Šapcu.

Vrlo je pitome naravi, mazna je i umiljata, međutim, ukoliko niko ne pokaže zainteresovanost da se o njoj brine, neće imati gde da se skloni u narednom periodu, a vrlo brzo će i zima. Volonteri apeluju da prihvatilište nije najbolje rešenje i da je to pakleni zatvor u kojem psi jauču, ali ni ulice više nisu bezbedne.

 

 

Opisana kao kuca „koja je idealna drugarica za vašu decu, dovoljno mlada da sa njom sve počnete ispočetka i dovoljno stara da uvidite njenu divnu narav i karakter. Volonteri napominju da ona ne sme da završi sama na ulici i to kada predstoje i hladni dani.

 

 

Novi vlasnici u ovu kuću dolaze od 1. septembra pa se volonteri nadaju da će do tada uspeti da pronađu pravi dom za ovu bespomoćnu životinju.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)