Kuce

PAS JOJ JE PAO KROZ PROZOR KUPATILA! Ono što je sledilo je paralisalo svet, njena reakcija je neverovatna

Scena koja oduzima dah odvijala se ispred praga kuće Rejčel Luis Grin iz Kenta u Engleskoj, kada je žena munjevito odreagovala videvši da joj je ljubimac u opasnosti. Malo ko bi za 2 sekunde mogao da se snađe poput nje.

15.05.2022 09:00

PAS JOJ JE PAO KROZ PROZOR KUPATILA! Ono što je sledilo je paralisalo svet, njena reakcija je neverovatna
Printscreen/Dailymail.co.uk

Snimak koji zaustavlja srca, pokazuje ljubav psa prema vlasniku, želeći da mu bude bliže, a zamalo da zbog toga strada.  

Rejčel Luis Grin iz Hokinga u Kentu, pokazala je neverovatne reflekse, stabilnost i pribranost, potrčavši u sekundi, kako bi spasila psa koji je skočio kroz prozor. Ova žena je u razgovoru sa montažerom prozora primetila promenu u refleksiji sunčeve svetlosti sa strane i stvorila se nejasna senka. To je bio njen pas Florens koji je želeo da se pridruži svojoj vlasnici.

 

Iako je on nezavistan pas, kako ga je Rejčel opisala, te da mu se nikada nešto slično nije desilo, bila je vidno uzrujana, ali dovoljno pribrana da odreaguje na pravi način.

Pas je otvorio prozor od kupatila želeći da izađe i naterao je vlasnicu da svojim, kako su pojedini mediji okarakterisali, „nindža“ refleksima spasi svog ljubimca. Šestogodišnja Florens, rasa graničarski škot, dočekana je u naručju svoje vlasnice samo nekoliko centimetara od zemlje.

- Prozori su bili zatvoreni ali uspela da široko otvori jedan. Primetila sam je zato što se sunčev odraz na zidu pomerio - kaže Rejčel.

Ovaj herojski čin naišao je na pohvale i oduševljenje ljudi na društvenim mrežama koji su pozdravili munjevit instikt gospođe Grin, jer je spasila svog ljubimca od težeg pada i povreda.Vlasnica kaže da je od pandemije pas postao dosta privržen njoj, jer je radila od kuće. Boravila je, kako kaže svega 5 minuta napolju i on je krenuo za njom.

Ona je rekla za DejliMejl, da je od svega najvažnije da pas nije povređen. Florens je odmah pobegla i nastavila sa svojim aktivnostima, sem što ju je nekoliko sati bolela noga. Rejčel ne krije sreću da je njen ljubimac i najbolji prijatelj dobro i da se u pravi čas našla tu gde jeste.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)