Kuce

DECA SU VIKALA SA PALUBE UPIRUĆI PRSTOM KA MORU: Nesrećna životinja se koprcala u vodi pokušavajući da se održi na površini daleko od kopna! (VIDEO)

Usledila je akcija spasavanja i to u poslednji čas.

25.03.2024 13:01

DECA SU VIKALA SA PALUBE UPIRUĆI PRSTOM KA MORU: Nesrećna životinja se koprcala u vodi pokušavajući da se održi na površini daleko od kopna! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/weign16

Porodična putovanja su nešto što se pamti za ceo život. Krstarenje jedrilicom je poseban doživljaj kako da decu tako i za odrasle. Međutim, jedna porodica nije ni slutila šta će im se dogoditi dok su bezbrižno plovili morem.

Iako su bili pripremljeni da tokom krstarenja vide brojne morske životinje, ono što su ugledali na površini mora potpuno ih je zapanjilo. 

unplash

Porodično putovanje je posebno za decu veliko iskustvo

 

Na snimku koji je viđen više od tri miliona puta na TikToku vidi se deo zadnjeg dela palube jahte i čuju deca kako na sav glas viču i upozoravaju roditelje da se u moru nalazi životinja kojoj tu nije mesto.

- Pas! Pas! - vikala su u glas deca.

U narednom trenutku vidi se samo glava malenog šteneta koje je jedva uspevalo da se održi na površini vode. Kad je ugledao jahtu poslednjim atomima snage je zaplivao ka njima. Otac mališana je uspeo da ga dohvati, izvuče iz vode i spusti na palubu. Maleni, beli pas tačnije štene staro svega dva, tri meseca borilo se da dođe do vazduha. Toliko je bilo umorno da nije moglo da se pomeri, ni da stoji na nogama.pas je drhtao od hladnoće i sa zahvalnošću je gledalo u svoje spasioce. Nikome nije bilo jasno kako je opšte dospelo u more i zašto je bilo tako daleko od obale. 

Mnogi na društvenim mrežama su priznali kako im je ova scena izmamila suze ali da veruju da je sada pas zbrinut i na pravom mestu.

 

@weign16 Update: The people who have adopted the puppy do not have a TikTok accnt. If you receive a message here soliciting donations, it is not from them. For confirmation, pls pm Jet Water Sport PH on I.G directly and refrain from any other communication. The puppy is in safe hands. Video credit: Biboy Soriano. #nasugbubatanggas #fyp #trending #savedogs #dogs #dogsoftiktokviral #foryoupage #philippines ♬ original sound - Weign

 

- Izgleda tako umorno i kao da se napio vode.

- Kako je mali...O Bože, kako je dospeo u veliko more!

- Jadno štene. Ne mogu ni da zamislim koliko dugo je plivao samo da preživi.

- Molim vas usvojite ga.

- Pas je znao da pomoć stiže - bili su neki od komentara.

Mnogu su pohvalili human čin ove porodice nadajući se da će i usvojiti malenog psa. U drugom snimku se vidi kako mališani hrane psa i nakon što su se iskrcali na kopno  prikazan je sa decom koja ga hrane i nadgledaju kada su se ukrcali na kopno.

Većina korisnika mreže se složila kako je divno videti i dalje ovako humane i dobre ljude i da to uliva nadu da dobrota nije nestala i da treba ljudi međusobno, ali i prema životinjama, da pokazuju solidarnost.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)