Kuce

KAKVA POSVEĆENA BAKA: Ono što je uradila za svog ljubimca rastopilo je srca! (VIDEO)

Sada njih dvoje zajedno uživaju u društvu.

13.03.2024 09:30

KAKVA POSVEĆENA BAKA: Ono što je uradila za svog ljubimca rastopilo je srca! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chewythenewfie

Imati ljubimca predstavlja veliku odgovornost, ali u isto vreme i veliku radost, posebno za starije osobe i one koji se osećaju usamljeno. Pas im nadoknađuje društvo kojeg su željni, a vlasnici to i te kako znaju da cene. Jedna baka je oduševila ljude na Internetu nakon što je objavljen snimak onoga što je ona uradila za svog ljubimca. Njena unuka je podelila emotivan snimak srećnog psa koji uživa sa bakom ispred kuće.

Shutterstock

Psi su posebno velika radost za starije osobe

I ne samo to. Baka je za svog krznenog prijatelja montirala kapiju kako bi pas zajedno sa njom uživao u dvorištu i kako ne bi istrčavao na ulicu nakon što bi video neku mačku ili vevericu. Chevi the Nevfie, kako je poznat na TikTok mreži gde ima 35.000 obožavalaca je razdragani pas koji voli šetnje i obožava da se mazi. Ipak, ono što nije bilo idealno je činjenica da ovaj pas nije mogao da sedi na prednjem tremu bez kapije, jer bi istrčao na ulicu.

@chewythenewfie

welcome to my world- built with you in mind❤️ ♬ Welcome to My World - Dean Martin

Budući da baka voli da sedi ispred kuće i da pije kafu, ona je postavila visoku ogradu kako njen ljubimac ne bi mogao da juri za drugim životinjama i kako bi zajedno uživali u dvorištu. 

Njufaundlandski psi su nežni divovi

Ova rasa pasa je vrlo reaktivna. Vole dobru igru, ali isto tako i da se izležavaju i da se opuštaju u društvu vlasnika. Međutim, njihova radoznalost je nepredvidiva. Obična kesa koja leluja na vetru, ali i životinje poput veverice ili ptice mogu da im privuku pažnju i nateraju ih da se brzinom munje zalete van prostora u kom borave ne bi zgrabili svoj "plen". Istina je da ne morate da brinete da li će biti agresivni, ali opet ne znate kako će odreagovati, prenosi paradepets.com.

Možda je za nečiji džep montiranje ovakve trajne kapije skupo, ali baka je na svom primeru pokazala da joj je najvažnije da njen pas boravi u sigurnom i bezbednom okruženju. Zbog toga je odlučila da postavi dovoljno visoku kapiju kako njen ljubimac ne bi mogao da istrči za nekom drugom životinjom i izloži se opasnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)