Strast

AKO SE PREPOZNATE U NEKOJ OD OVIH 10 STVARI, LOŠI STE U KREVETU! Niko vam to neće reći naglas!

Proverite da li ste među onima za koje se može reći da su pravi majstori u ljubavnim odnosima.

23.10.2024 20:30

AKO SE PREPOZNATE U NEKOJ OD OVIH 10 STVARI, LOŠI STE U KREVETU! Niko vam to neće reći naglas!
Shutterstock

Intimni odnosi su često izvor frustracija za jednog ili oba partnera i, ako prećutkujete probleme, oni će se samo uvećavati i izazvati haos u vezi. Niko ne želi da čuje da je loš u krevetu, ali postoje znakovi koji ukazuju na to da morate da promenite pristup vođenju ljubavi.

Retko ko će naglas reći partneru šta sve pogrešno radi, a stručnjaci izdvajaju 10 znakova da je neko loš ljubavnik.

Nedostatak interesa za partnera

Ako ste fokusirani samo na svoje zadovoljstvo i zanemarujete partnerove potrebe, to može da bude jasan pokazatelj da niste spremni da uložite trud... Uostalom, intimni odnosi treba da budu obostrano zadovoljstvo, a ne jednostrana aktivnost.

Izbegavanje kontakta očima

Kontakt očima često je povezan sa intimnošću i povezanošću. Ako partner izbegava vaš pogled tokom intimnih trenutaka, to može da bude pokazatelj nesigurnosti ili nedostatka emocionalne povezanosti, što može da utiče na kvalitet odnosa.

Schutterstock

Koliko ste maštoviti u krevetu umnogome određuje kakvi ćete biti u krevetu 

Previše priče, premalo akcije

Hvalisanje koje je obično praćeno mlakim učinkom u krevetu je znak nesigurnosti. Priča o vođenju ljubavi treba da bude iskrena, a ne da bude alat za stvaranje nerealnih očekivanja.

Manjak spontanosti

Spontanost i sposobnost prilagođavanja su ključni u svakom intimnom odnosu. Ako osoba sledi istu rutinu ili ne pokazuje interes za istraživanje novih stvari, to može da bude znak dosade ili manjka interesa.

Prebrz ili prespor

Brzina i tempo su važni faktori u krevetu. Prebrz završetak bez odvajanja vremena za partnera može da drugu osobu ostavi nezadovoljnom, dok previše spor tempo može da vodi u monotoniju.

Nema fizičke nežnosti pre ili posle

Ljubav i naklonost se ne ne završavaju posle intimnog odnosa. Nedostatak nežnosti pre i posle intimnog čina može da ukaže na emocionalnu distancu i nedostatak poštovanja prema partneru.

Shutterstock

Bez komunikacije nema dobrog odnosa

Loša komunikacija

Dobar ljubavni odnos uključuje otvorenu i iskrenu komunikaciju. Ako osoba ne postavlja pitanja o onome što volite ili izbegava razgovor o intimnim temama, to može da znači da nije spremna na ulaganje u vaš odnos.

Stidljivost

Iako je normalno osećati određeni stepen nervoze, konstantna stidljivost u krevetu može da bude prepreka za opuštanje i uživanje. Važno je da se osećate prijatno i sigurno s partnerom, a preterana stidljivost to može da onemogući.

Nedostatak strasti

Strast je jedna od ključnih komponenti dobrog intimnog odnosa. Ako neko ispoljava potpuni manjak strasti ili energije, verovatno nije u potpunosti angažovan u odnosu, što može da utiče na celokupno iskustvo.

Ignorisanje partnerovih signala

Ljubavnici koji ne obraćaju pažnju na suptilne znakove partnera, kao što su govor tela ili tihe sugestije, mogu da pokažu manjak empatije ili jednostavno nedostatak interesa za stvarno povezivanje s partnerom, prenosi index.hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)