Sex

BLUD I RAZVRAT: Muškarcima je u ovom klubu ZABRANJEN ULAZ, a evo kako žene u njemu dolaze do vrhunca!

Erotski klubovi u kojima je ženama sve dopušteno, a muškarcima pristup zabranjen, postali su mesta o kojem se priča širom sveta.

16.09.2022 22:01

BLUD I RAZVRAT: Muškarcima je u ovom klubu ZABRANJEN ULAZ, a evo kako žene u njemu dolaze do vrhunca!
shutterstock.com

Za striptiz klubove kao mesto zabave za muškarce svi već dobro znamo. Iako ženama nije zabranjen pristup u njih, oduvek se takav tip lokala smatrao rezervisanim isključivo za zabavu jačeg pola. Zbog toga su žene odlučile da za sebe naprave klub u kojem će moći da ispune svoje fantazije bez ikakvih ograničenja i osuđivanja. 

Tako je 2014. godine došlo do otvaranja prvog kluba za dame pod nazivom "Skirt Club". Prvobitno je postojao samo u Londonu, a onda i širom evropski metropola, kao i u velikim gradovima u SAD. Ženiviev Ležun, direktorka marketinga tog kluba, razotkrila je o kakvom se zapravo mestu radi i šta dame mogu očekivati svojim ulaskom u taj, moglo bi se slobodno reći, svet mašte. 

Pixabay.com

Atraktivne dame redovni su posetioci kluba

- Ovakav tip klubova namenjen je ženama sa različitim nivoima iskustva u istospolnoj seksualnosti - od znatiželjnih do biseksualnih i lezbijskih. Naše svetski poznate zabave donose glamur. One su mesto za razigranost i užitak, flert i ispunjenje želja - rekla je Ženeviev, pa nastavila: 

- Znamo da samopouzdanje u spavaćoj sobi vodi do samopouzdanja u sobi za sastanke. Naša je svrha da negujemo prostore u kojima se žene osećaju slobodnim da izraze svoje istinsko autentično biće, bez osuđivanja. Seksualno osnaživanje nije moć uzbuđivanja dečka. Reč je o tome da radite ono što vas uzbuđuje - otkrila je poznata madam. 

Neki kritičari su tvrdili da "Skirt Club" nije ništa više od mesta za igrice i seksualno eksperimentiranje za heteroseksualne žene kojima je dosadno u životu. Međutim, osnivačica kluba kaže da je njena misija izgradnja ekskluzivne, isključivo ženske zajednice za seksualno osnaživanje. Na njihovim zabavama žene uživaju u besplatnom šampanjcu ili koktelima, seksi burlesknim nastupima i rizičnim igrama pre nego što oko ponoći počne prava zabava. Tada su intimni odnosi posetilaca ne samo poželjni, već se i podstiču.

Pixabay.com

Članice kluba su glamurozne žene željne novih iskustava

Za ulazak u klub ipak postoje određena pravila. Pridruživanje je besplatno, ali sve kandidate mora lično da preporuči postojeći član i, što je verovatno još važnije, potencijalne posetiteljke moraju biti izuzetno zgodne.

- Naše članice su veoma glamurozne, profesionalne gradske žene. Očekuju određen nivo prestiža na događajima. Sve mora da bude najbolje, a očekuju i prisustvo brojnih žena s kojima će se družiti. Žele da se zabavljaju s ljudima poput sebe, pa je važno da svi budu privlačni - izjavila je Ženeviev za Dejli star.

Fotografisanje na zabavama nije dopušteno, pristanak za intimni odnos je ključan, a kršenje pravila može dovesti do uklanjanja članova iz zajednice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)