Sex

VRHUNAC NA NOGAMA: Isprobajte ove stojeće poze

Dolazi vikend, a mašte nedostaje. Hteli biste da promenite nešto u svakodnevnoj rutini i začinite vaš seksualni život. Imamo predloge za vas

24.03.2022 15:00

VRHUNAC NA NOGAMA: Isprobajte ove stojeće poze
shutterstock.com

Većina parova svodi seks na spavaću sobu ili na neke tradicionalne i opšte poze. Ova aktivnost mnogo je više od toga i trebalo bi da uvedete neke novine. Ne bi se mnogi odvažili na ove predloge koje ćemo vam dati ali veujemo da opet među vama ima kreativnih i onih koji su spremni za akciju za koju treba jača fizička spremnost.

Pixabay.com

U svakoj vezi potrebno je i osveženje sa eksperimentisanjem

Roda položaj

Za izvođenje ove poze potrebna vam je određena fleksibilnost. "Seks Pozišn"  objašnjava kako da savladate ovu tehniku.  Muškarac se oslanja na sto zadnjicom a žena je okrenuta ka njemu jednom nogom podignutom na sto drugom na podu. Muškarac je drži za ramena i miluje a njoj je omogućena već bliskost sa njim. Partner je ovde dominantniji i drži stvari pod kontrolom.

„Stoji i dostavi“ položaj

Ova poza podrazumeva ležeći položaj za ženu, ali ne na krevetu, već na bilo kom delu nameštaja do struka. Muškarac stoji pored žene sa njenim nogama na svojim ramenima.  Oboje diktiraju tempo kakav žele a stručnjak za seks  Sami Kol ističe da se dublja veza ostvaruje i intenzivnim kontaktom očima.

Twitter/DailySexPositions

"Stoji-dostavi"poza

Položaj X

Ova položaj će i vama i vašem partneru pružiti maksimalno zadovoljstvo. Prilično jednostavno se izvodi. Partner je okrenut ka vama dok vi ležite na leđima, ukrštenih nogu podignutih ka grudima. Ovaj položaj ne samo da vas čini tesno povezanim već daje dobar pogled na oboje.

„Ručna kolica“ položaj

Ovaj položaj je poznat pod tim nazivom jer poza podseća na ručna kolica. U ovoj pozi žena je na rukama i nogama ali se pridržava na ruke. Muškarac je podiže za karlicu i pripija uz sebe. Položaj je odličan za užitak oba partnera.

Poza 70

Dok kod poze 69 oba partnera horizontalno uživaju u akciji, kod ove poze strast partneri doživljavaju vertikalno. Poza se izvodi tako što muškarac počinje na kolenima sa ženinim nogama oko vrata, pa se pažljivo podiže tako da žena izdrži svoju telesnu težinu i uspostavi ravntežu. Pozicija je pogodna za oralno zadovoljstvo oba partnera, ali je fizička izdržljivost za njeno izvođenje neophodna.

Twitter/DailySexPositions

Poza 70

Stojeći  položaj

Ovo je savršen poziv za seks u za zid. Oba partnera stoje, a žena obavija muškarca nogama, on je prihvata rukama. Ako se osećate pomalo uplašeno dobra deja je početi od kreveta ovu pozu tako ćete biti opušteniji i oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

Brzi seks

Ova poza je idealna ako nemate vremena i ako ste za neku bržu akciju. Žena se savija kao da će dotaćni nožne prste, a muškarac je prihvata sa leđa, stavljajući ruke na njene bokove što bi mu dalo dodatnu moć guranja.

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Komentari (0)