Neverovatna ekstaza

ZAJEDNIČKI VRHUNAC! Evo kako postići vatromet kome teži svaki par!

Mnogi parovi teže zajedničkom vrhuncu, a evo kako se to postiže.

26.11.2021 17:26

ZAJEDNIČKI VRHUNAC! Evo kako postići vatromet kome teži svaki par!
pexels.com

Seks je veliki deo veze, koji uključuje, kako fizičku privlačnost, tako i ljubav, poverenje i razumevanje. Zajuednički orgazam partnera, gotovo da je mit, kome teži svaki par, a razlog zbog kog je tako poželjan jeste upravo povezanost koja se dobija njim.

Problem sa zajedničkim orgazmom jeste to što nije lako postići ga. Muškarci po prirodi brže dožive vrhunac nego žene, te je potrebno da vaš seks prilagodite da biste došli do ekstaze u isto vreme. Ekipa portala Srećna republika potrudila se da nađe način koji će vam pomoći da lakše doživite ovaj vatromet emocija.

Kako postići zajednički orgazam?

Kao što smo malopre pomenuli, nije lako postići vrhunac u isto vreme. Seks ne prija uvek podjednako partnerima, iako oboje aktivno učestvuju u njemu, a naravno ženama ipak treba više vremena da se prepuste fizičkom uživanju. Iz tog razloga potrebno je da predigru prilagodite tome da muškarac manje uživa, te da se oboje fokusiraju na njen užitak. Masirajte klitoris svojoj partnerki, i uživajte u njenim uzdasima, a kada budeti sigurni da je spremna, nastavite ka seksu.

Muškarci ponekada vrlo brzo dostignu orgazam, te je potrebno da kada primetite da je blizu te tačke promenite tempo. Usporite, nigde ne žurite. Podjednako će prijati, ali će muškarcu biti lakše da to pomeri orgazam. Menjajte ritmove i poze, uživajte i prepustite se jedno drugom. Iako zajednički orgazam možda neće doći u prvih par pokušaja, nastavite i doživećete fantastičan osećaj koji niste mogli ni da zamislite.

Komentari (0)