Uživaće u vašem telu

MUŠKARCI , ZNATE LI DA ZADOVOLJITE ŽENU? Evo načina da postanete najbolji ljubavnik kog je IKADA imala!

Mnogi muškarci sanjaju da budu najbolji ljubavnici i da svoju partnerku dovedu do sedmog neba od užitka, a evo kako mogu to i da postignu.

20.11.2021 16:16

MUŠKARCI , ZNATE LI DA ZADOVOLJITE ŽENU? Evo načina da postanete najbolji ljubavnik kog je IKADA imala!
pexels.com

Seks je uživanje, a orgazam vrhunac tog golicajućeg osećaja koji imate u telu nakon što vodite ljubav. Mnogi muškarci sanjaju o tome da svoju partnerku zadovolje onako kako nijedan drugi muškarac nije uspeo, te da zauvek u njenom sećanju ostanu najbolji. 

Britanac, Džejms Madison, koji godinama radi kao poslovna pratnja otkrio je tajnu kako zadovojava žene i od toga zarađuje 1.800 funti za noć. Džejms je napisao knjigu u kojoj je sve do detalja objasnio, a mi vam prenosimo pravilo od nedelju dana zbog kojeg će vaša izabranica goreti od želje. 

Jedino što nikako ne smete da uradite za tih nedelju dana jeste da imate seks sa njom. Potrudite se, koliko god to teško bilo, jer užitak koji ta dogodopština donosi zaista je vredan čekanja.

Dan 1: Tajna šifra

Imate li sa svojom partnerkom signal koji koristite da joj pokažite da je želite? Primenite ga na javnim mestima, tako da niko ne vidi, kao da ste ponovo tinejdžeri. Pomazite je po zadnjci ili je suptilno poljubite u vrat, radite ono što znate da je navodi da misli na vođenje ljubavi, i budite sigurni da samo ona zna šta taj vaš pokret znači.

Tako ćete je uzbuditi, dovešćete je do crvenila na javnom mestu, samo zbog toga šta zamišlja da joj radite, a kako niko drugi ne zna šta se između vas događa, sasvim sigurno ćete doživeti magičan osećaj ponosa. Nastavite ovo da joj radite tokom cele nedelje, ali zapamtite, nema seksa.

Dan 2: Zagrljaj

Drugog dana dočekajte je nakon posla. Zagrlite je i pružite joj mogućnost da se u vašim rukama oseti bezbedno i opušteno. Dozvolite da vaše ruke upiju sav teret koji ona nosi na svojim leđima. Verovaće vam i osećaće se bezbedno sa vama, a to će dovesti do neverovatne bliskosti između vas, koja je kod žena jedan od preduslova za vođenje ljubavi.

Nakon što vaš zagljaju upijesve njene brige, upalite neku sveću sa nežnim mirisom i opustite se zajedno uz televizor. Uživaćete zajedno, a kada bude potpuno opuštena odvedite je u krevet, a koliko god bila lepa, nemojte izneveriti svoj cilj, samo spavajte, a seks ostavite za kraj sledeće nedelje.

Dan 3: 300 poljubaca

Taj dan odvojite za 300 poljubaca. Tražite joj da bira gde ćete da lje ljubite i pratite njene uzdahe. Ljubite je svuda po telu, od malog prsta do usana. Kada dođete do poslednjih 50 poljubaca, vaša partnerka već će izgubiti glavu zbog golicavog osećaja u stomaku. 

Iskoristite tu posebnu priliku da vidite šta joj više prija, a šta manje, da biste kada jednom dođete do seksa to i primenili!

Dan 4: Uzbuđenje

Četvrtog dana dodirujte je svuda po telu. Mazite je, stežite i držite je čvrsto i izazivajte struju svuda po njenom telu. Nežno prstima prelazite preko njenih bedara i dok ne oseti želju da uzdiše, ali nemojte da dozvolite da doživi orgazam.

Na skali od jedan do deset držite je da negde između četiri i osam, ali joj stavite do znanja da kada jednom rešite da je uzmete uživanje će ići do 100! 

Dan 5: Masaža

Peti dan polako vas vodi ka seksu. Masirajte je njenim omiljenim eteričnim uljem nakon tušitanja. Neka vaše nežne dodire, pažljive pokrete i pitanja poveže sa mirisom svog omiljenog ulja i osećanjem opuštenosti. I ovo možete iskoristiti kao praksu za budući seksualni odnos.

Shvatićete koje tačke na telu su joj osetljive na koji tip dodira, a onda ćete to primeniti za dva dana kada je napokon budete imali u potpunosti.

Dan 6: Oralno zadovoljstvo

Dan pred seks biće najteži i za vas i za nju. Kada se probudite, čvrsto je zagrlite, a zatim se spustite između njenih nogu i pružite joj neverovatno oralno zadovoljstvo. Ona će potpuno poludeti od dodira vašeg jezika na njenom međunožju, a vama će biti jako teško da se suzdržite od želje da prodrete u nju.

Suzdržite se, ponavljamo još jednom, sasvim sigurno vredi dačekati još ta 24 sata.

Dan 7: Seks (napokon)

Sedmog dana napokon dolazi seks. Nakon svega što ste joj radili prethodnih nedelju dana ona će već uveliko goreti od želje za vama, a vi više nećete moći da se suzdržite. 

Jedino pravilo za ovaj seks biće da je držite blizu sebe, čvrsto u vašim rukama kao drugog dana, da je ljubite svuda podelu kao trećeg dana, da je mazite kao četvrtoh dana i da je mazite kao petog. Iskoristite sve svoje znanje koje ste stekli, a predigru počnite kao vašom tajnom šifrom.

Kada budete znojavi i srećni stigli do vrhunca i vi i vaša partnerka znaćete da je to najbolje iskustvo koje ste ikada doživeli!

Komentari (0)