Sex

POKAZAO MUŠKOST POSLE INTERVENCIJE POVEĆANJA: Sve je trajalo samo 40 minuta, a rezultati su zapanjujući!

"Dva dana od procedure, efekti su bili već vidljivi!"

06.10.2024 22:45

POKAZAO MUŠKOST POSLE INTERVENCIJE POVEĆANJA: Sve je trajalo samo 40 minuta, a rezultati su zapanjujući!
Instagram-alesiewert

El Sivrt (33) bivši profesionalni odbojkaš iz Brazila, izazvao je pažnju medija nakon što je javno otkrio rezultate 40-minutne intervencije uvećanja penisa. El, koji je visok čak 213 cm, nije skrivao oduševljenje rezultatima, naglašavajući kako je procedura povećala dužinu i obim njegovog polnog organa.

Na društvenim mrežama, on je otvoreno govorio o zahvatu.

- Ono što je bilo veliko, postalo je još veće. Posle dva dana od procedure, efekti su već vidljivi. Ne samo da je postao veći, već i deblji - istakao je on, a o tome je pisao i Daily Mail.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Siewert (@alesiewert)

 

Sivrt, koji se sada bavi industrijom filmova za odrasle, opisao je novi izgled svog penisa poredeći ga sa "plastičnom flašom", navodeći da više ne može da obuhvati šakom oko njega.

Estetski hirurg koji je izveo operaciju, dr Vitor Melo, razvio je tehniku nazvanu „Overpants“, nehirurški zahvat koji traje svega 40 minuta. Kako je objašnjeno na sajtu dr Mela, procedura podrazumeva ubrizgavanje masti iz tela ili posebnih filera kako bi se povećala veličina penisa.

- To je estetska procedura koja povećava prečnik i dužinu muškog polnog organa na siguran, komforan i nehirurški način - stoji na sajtu, dok se navodi da je ova tehnika već "promenila živote hiljada muškaraca, pružajući impresivne i prirodne rezultate".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Siewert (@alesiewert)

 

Klinike širom sveta nude širok spektar zahvata za muškarce koji žele veći penis. Jedna od opcija je Penuma implantat, silikonska struktura koja se hirurški ubacuje u penis, slično implantatima za grudi. Takođe, postoje procedure koje uključuju sečenje ligamenta u preponskoj oblasti kako bi penis izgledao duže u opuštenom stanju, kao i tretmani ubrizgavanja kolagenskih gela i hijaluronske kiseline za zadebljanje penisa.

Iako operacije poput Penuma implantata postaju sve popularnije, stručnjaci upozoravaju na moguće komplikacije. Postoji i rizik od retrakcije, odnosno skupljanja tkiva tokom zarastanja, što može paradoksalno dovesti do skraćenja penisa.

- U težim slučajevima infekcije može doći do nekroze ili odumiranja kože penisa koja prekriva implantat -  rekao je dr Amr Rahim, dodajući da se ovakve komplikacije moraju odmah tretirati kako bi se sprečilo dalje oštećenje tkiva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ale Siewert (@alesiewert)

 

NHS navodi da je prosečna veličina penisa u opuštenom stanju između sedam i 10 cm, a u erekciji između 15 i 18 cm. Iako NHS nudi opcije za povećanje penisa, operacija je dostupna samo muškarcima sa mikropenisom, stanjem koje podrazumeva polni organ kraći od sedam cm i obično se dijagnostikuje ubrzo nakon rođenja. Međutim, za one koji imaju veću dužinu od sedam cm, ali žele veću, tu su brojne opcije poput onih za koje se El opredelio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)